Η μάχη που κλήθηκε να δώσει πολύ νωρίς στη ζωή της η 4χρονη Διονυσία Ροδοπούλου, κρίθηκε άνιση. Το μικρό κοριτσάκι από τον Πύργο που έδωσε τη μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία δυόμιση χρόνια δεν τα κατάφερε. Έφυγε σήμερα από τη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένεια της.

Σε μια ηλικία όπου τα υπόλοιπα παιδιά έπαιζαν ανέμελα, η 4χρονη Διονυσία χωρίς να το επιλέξει βρέθηκε αντιμέτωπη με πολύ δύσκολες κατάστασεις.

Διαγνώστηκε με όγκο εγκεφάλου στις 10 Δεκεμβρίου του 2020 στο Νοσοκομείο του Ρίου. Στην συνέχεια με ασθενοφόρο μετέβη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Στις 11 Δεκεμβρίου 2020 έγινε χειρουργείο για υδροκεφαλία και τοποθέτηση βαλβίδας. Στις 17 Δεκεμβρίου 2020 έγινε μεγάλο χειρουργείο 7 ωρών για αφαίρεση του όγκου. Από τις 7 Ιανουαρίου 2021 η μικρή Διονυσία μαζί με τους γονείς και την οικογένεια της, έδωσε τον αγώνα της μέσα σε ένα δύσκολο πρόγραμμα χημειοθεραπειών με δυσβάστακτα έξοδα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο οργανώθηκε στον Πύργο φιλανθρωπικός αγώνας για να στηριχθεί η 4χρονη.

Η βοήθεια που συγκεντρώθηκε από εκεί μπορεί να ήταν σημαντική όμως δεν επαρκούσε για να σώσει την μικρή Διονυσία.

Μια επιπλοκή που παρουσίασε πριν λίγο καιρό, αντέστρεψε τους όρους της μάχης…

Προηγούμενο άρθροΝίκος Φαραντούρης: Στο ένδοξο Ρίφι με μεγάλη παρέα (εικόνα)
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Χαμός στη συναυλία της Ευγέρου στα Φαρακλάτα-Τα συγχαρητήρια στον Άγγελο Κωνσταντάκη (εικόνες+βίντεο)