“Απεβίωσε μετά από πάλη”: Δυστυχώς, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Χάρης Ρώμας, η νέα απώλεια & το σπαρακτικό “αντίο”

Ο Χάρης Ρώμας, μέσω των κοινωνικών δικτύων, αποχαιρετά τον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη από τον Δήμο Χαλανδρίου, Χάρη Χατζηγεωργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει ενεργή συμμετοχή στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου, αποχαιρέτησε ένα σημαντικό μέλος της πολιτικής ομάδας «Χαλάνδρι Στο Φως», το οποίο έχασε τη ζωή του κατόπιν μακράς μάχης με τον καρκίνο.

Η Ανάρτηση του Χάρη Ρώμα:

«ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. Με ποιες προθέσεις φεύγει ένας άνθρωπος; Με πόσα «να» και πόσα «θα» που ψιθυρίζει ο θάνατος σβήνει ασυλλόγιστα μια ολόκληρη ζωή; Είναι τελικά μικρή η αιωνιότητα!

Με αυτούς τους στοίχους του Αντώνη_Φωστιέρη αποχαιρετούμε έναν νέο άνδρα, τον #Χάρη_Χατζηγεωργίου που απεβίωσε μετά από πάλη με την επάρατο ασθένεια ,συμμετέχοντας όπως μπορούμε στην τεράστια οδύνη των οικείων του.

Η σκέψη μας είναι κοντά τους και ιδιαίτερα κοντά στη σπουδαία φίλη μας, την μητέρα του, #Αφροδίτη_Χατζηγε#αντώνη_

Η γυναίκα αυτή ήταν πάντα ένας από τους φωτεινούς φάρους του Χαλανδρίου από όποιον θεσμικό ρόλο και αν προσέφερε στα κοινά και επιπλέον προσέφερε ανυπολόγιστη ψυχική στήριξη στην παράταξη μας και σε εμένα προσωπικά.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για αυτή την δοκιμασία που της επεφύλασσε η ζωή», έγραψε ο Χάρης Ρώμας.

συνέχεια στο enimerotiko.gr