Απίστευτες εικόνες στο λιμάνι της Ανάφης: Οδηγοί έκαναν κατάληψη στον καταπέλτη του Superferry ΙΙ – Ναυτικοί έκοψαν τους κάβους

Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι της Ανάφης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν δοθεί παραπάνω εισιτήρια με αποτέλεσμα κόσμος να μη χωράει να μπει στο Superferry II.

Έτσι, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, το Superferry II έφτασε λίγο πριν τις 12 το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι της Ανάφης και μία διαδικασία που θα έπρεπε να διαρκέσει λίγα λεπτά, προκάλεσε τελικά μεγάλη καθυστέρηση και μάλιστα προκλήθηκε ένταση μεταξύ επιβατών και πληρώματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών που επικαλείται το cyclades24.gr, «δεν υπήρχε χώρος για αυτοκίνητα και αρκετά είχαν μείνει στη προβλήτα, καθώς δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν στο πλοίο. Οι οδηγοί έκαναν κατάληψη στον καταπέλτη και ζητούσαν την παρουσία του καπετάνιου ώστε να αφήσουν το πλοίο να φύγει».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν αυτοκίνητα που δεν μπορούσαν να μπουν στο πλοίο αν και είχαν εισιτήριο ενώ το επόμενο πλοίο για Σαντορίνη από την Ανάφη είναι την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου.

Οι άνθρωποι του πλοίου αναγκάστηκαν να αποβιβάσουν μία μπετονιέρα αλλά και πάλι δεν δημιουργήθηκε ο απαραίτητος χώρος στο γκαράζ και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν. Έπειτα από λίγη ώρα, οι ναυτικοί του SuperFerry II αναγκάστηκαν να κόψουν τους κάβους του πλοίου ώστε να φύγει μετά από αρκετά μεγάλη καθυστέρηση.

Πηγή: reader.gr