Απίστευτο τροχαίο – Τους τράκαρε και τους έριξε στο ποτάμι (pics, video)

Τέσσερα άτομα βρέθηκαν με το αυτοκίνητό τους στο ποτάμι μετά από σφοδρό τροχαίο έξω από τη Λαμία το μεσημέρι της Κυριακής (07.06.2020).

Το απίστευτο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 14:00 έξω από τη Λαμία στο ύψος του εργοστασίου “Ιόλη”. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα, που γύριζαν από εργασία στα κτήματα.

Το αγροτικό ήταν σταματημένο κάθετα σε χωματόδρομο στην άκρη του δρόμου και ο οδηγός περίμενε για να βγει στον κεντρικό Λαμίας – Μοσχοχωρίου. Ξαφνικά βλέπουν ένα αυτοκίνητο Skoda να βγαίνει εκτός δρόμου και να έρχεται κατά πάνω τους. Ο οδηγός του αγροτικού προσπάθησε να κάνει όπισθεν για να αποφύγει τη σύγκρουση, όμως δεν τα κατάφερε.

Το Skoda χτυπάει το αγροτικό και το ρίχνει στο ποτάμι μαζί με τα τέσσερα άτομα που ήταν μέσα. Οι τρεις άνθρωποι κατάφεραν να βγουν γρήγορα, ο ένας όμως είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αγροτικό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και πυροσβέστες από την ΠΥ Λαμίας και την 7η ΕΜΑΚ. Ωστόσο, μέχρι να φτάσουν, και το 4ο άτομο είχε απεγκλωβιστεί με τη βοήθεια των άλλων που ήταν στο σημείο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

πηγή: lamiareport.gr