Απίστευτο ξύλο στο Μετρό λόγω μάσκας

Στο νοσοκομείο έστειλε ένας επιβάτης του μετρό έναν άντρα επειδή αυτός έκανε παρατήρηση σε κάποιον που δεν φορούσε μάσκα για τον κορωνοϊό.

Αναίσθητος έπεσε στο μετρό του Λονδίνου ένας επιβάτης, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από έναν άλλο άντρα, για παρατήρηση που έκανε σε επιβάτη που δεν φορούσε μάσκα.

Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στον σταθμό Clapha της αγγλικής πρωτεύουσας. Σύμφωνα με την Daily Mail ο άντρας κατήγγειλε σε υπάλληλο του μετρό, ότι ένας άλλος εργαζόμενος δεν φορούσε μάσκα.

Την ίδια στιγμή ένας άντρας, που κρατούσε ένα καρότσι στο οποίο μέσα είχε ένα παιδί, ο οποίος επίσης δεν φορούσε μάσκα. «Ούτε εσύ φοράς μάσκα» είπε χωρίς όμως να απευθυνθεί στον άντρα με το μωρό.

Αυτό εξοργισμένος καθώς παρανόησε άφησε το καρότσι γύρισε προς τα πίσω βρίζοντας και του επιτέθηκε ρίχνοντας του μπουνιά, κάτι που είχε σαν συνέπεια να τον ρίξει αναίσθητο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με την υπηρεσία South Western Railway, ο εργαζόμενος που δεν φορούσε μάσκα είχε εξαιρεθεί από την υποχρεωτική χρήση αυτής για ιατρικούς λόγους.