Μόλις χθες ο Κ.Μητσοτάκης μιλούσε για την εμπέδωση του κλίματος ασφαλείας στους πολίτες

Η κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας παρά τα όσα είπε ο Κ.Μητσοτάκης χθες οξύνεται διαρκώς με την Αθήνα να μετατρέπεται σε μια “Καμπούλ της Δύσης” καθώς η ανομία επεκτείνεται και τις τρομοκρατικές πράξεις να λαμβάνουν μορφή μάχης.

Ανεξιχνίαστες υποθέσεις, ένα κέντρο απάτητο και πλέον καμία προστασία ακόμα και για τα ίδια τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα και από τις φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης με βεβαιότητα μπορούμε να πούμε ότι από τύχη δεν είχαμε κάποια ανθρώπινη απώλεια.

Και μπορεί στο Συνέδριο η ΝΔ να δηλώνει ότι επέβαλε το αίσθημα ασφάλειας αλλά οι πράξεις δείχνουν άλλη πραγματικότητα, καθώς το χτύπημα στην Ν.Ιωνία ήταν σε σπίτι αξιωματικού της αστυνομίας!

Έτσι με μια αμυντικού τύπου ήταν η χειροβομβίδα που έριξαν άγνωστοι και εξερράγη τα ξημερώματα σε πολυκατοικία στην οδό Καβάλας στη Νέα Ιωνία.

Υπενθυμίζεται πως λίγο μετά τις 12.05 του Σαββάτου, άγνωστοι πέταξαν τη χειροβομβίδα στην πυλωτή της πολυκατοικίας και τράπηκαν σε φυγή ενώ λίγα λεπτά μετά η χειροβομβίδα εξερράγη χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που από τα σκάγια προκλήθηκαν τρύπες στους τοίχους της πυλωτής.

Παράλληλα, το ωστικό κύμα έσπασε τα τζάμια έξι σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Η επίθεση χαρακτηρίζεται ως «περίεργη» καθώς φαίνεται πως δεν ήταν «τυφλό χτύπημα» αλλά προειδοποίηση με συγκεκριμένο αποδέκτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολυκατοικία επί της οδού Καβάλας μένει ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται σοβαρές υποθέσεις της υπηρεσίας.

Οι αρχές ερευνούν αν στόχος της επίθεσης ήταν το συγκεκριμένο άτομο.

nea_iwnia_ekrixi_polikatoikia
nea_iwnia_ekrixi_polikatoikia3
nea_iwnia_ekrixi_polikatoikia2
nea_iwnia_ekrixi_polikatoikia6
nea_iwnia_ekrixi_polikatoikia4

Πηγή: pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΣυντάξεις Ιουνίου: Θα καθυστερήσουν οι πληρωμές (ημερομηνίες)
Επόμενο άρθροΠατρών – Πύργου: Νέο Τροχαίο με τραυματίες