Ο αντικαπνιστικός νόμος έχει καθολική εφαρμογή σύμφωνα με την κυβέρνηση. Τα πρόστιμα για τους παραβάτες είναι πολύ αυστηρά. Και η νέα «μόδα» της χώρας είναι το κάπνισμα στα πεζοδρόμια.

Όμως φαίνεται ότι ένα δημόσιο κτίριο εξαιρείται από τον κανόνα.  Το βράδυ της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης, επισκέφτηκε το κέντρο επιχειρήσεων στο Καπανδρίτη λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία στην Εθνική Οδό και εκεί βγήκαν οι απαραίτητες φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα Social Media.

Αυτές όμως αποκάλυψαν πως σε αντίθεση με την υπόλοιπη χώρα που, ο αντικαπνιστικός νόμος δεν εφαρμόζεται εκεί. Στο συγκεκριμένο δημόσιο κτίριο το τσιγάρο πάει σύννεφο!

Κάτι που γίνεται μάλιστα μπροστά στα μάτια του Περιφερειάρχη, κρίνοντας από σβησμένα τσιγάρα που υπάρχουν σε τουλάχιστον δύο τασάκια που είναι πάνω στο τραπέζι. Αλλά και ένα πακέτο τσιγάρα που χάσκει εκεί γύρω… Προφανώς η αγωνία και ένταση της στιγμής …έσπασαν το νόμο! Ή μήπως όχι και το κάπνισμα στο συγκεκριμένο χώρο επιτρέπεται σε αντίθεση με την υπόλοιπη χώρα…

Γιώργος Πατούλης@gpatoulis

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας στο Καπανδρίτι. Όλοι ετοιμοπόλεμοι και στις θέσεις τους! Συγχαρητήρια που οι Υπηρεσίες μας ανταποκρίθηκαν ακαριαία και βοήθησαν στο άνοιγμα της Εθνικής που ήταν ευθύνη της Κοινοπραξίας «Νέα Οδός». Παραμένουμε σε ετοιμότητα &τα επόμενα 24ώρα

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
49 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πηγή: aftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΠροσλήψεις: “Κλείδωσαν” θέσεις για Αργοστόλι-Ληξούρι-Σάμη & Ιθάκη (αναλυτικοί πίνακες για όλους τους Δήμους της χώρας)
Επόμενο άρθροΓαμπρός έπαιξε στο γάμο βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις νύφης-κουνιάδου (video)