Αποκάλυψη – σοκ του Μάνεση για επίθεση οργανωμένων οπαδών (vid)

Ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για την επίθεση που είχαν δεχθεί ο ίδιος και η δημοσιογραφική του ομάδα.

Μία σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», με αφορμή τη δολοφονική επίθεση χούλιγκαν στου Ρέντη, η οποία οδήγησε στον πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος και η δημοσιογραφική του ομάδα, όταν κλήθηκαν να καλύψουν την τραγωδία στο Μάτι.

«Είχαμε την ιδέα να πάμε να κάνουμε όλο το δελτίο ειδήσεων από την περιοχή. Πήγαμε με ένα live view και βγήκαμε ζωντανά για 1,5 με 2 ώρες. Στη διάρκεια του δελτίου δεν ξέρετε τι περάσαμε. Προκύπτουν οργανωμένοι οπαδοί, κάποιας θύρας με φανελάκια που έλεγαν θύρα 300. 

Γνωστές φάτσες με ακροδεξιά αισθήματα Χρυσής Αυγής, έρχονται τάχα μου –διμοιρία 20 άτομα- να δώσουν φάρμακα στους πληγέντες. Με το πού μας ανακαλύπτουν τους δημοσιογράφους, εμένα αναγνώρισαν πιο πολύ, δεχόμαστε επίθεση στα όρια χειροδικίας ενώ είχαμε την τραγωδία στο Μάτι», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Και συνέχισε: «Γιατί; Γιατί εμείς οι δημοσιογράφοι υπεραμυνθήκαμε των Αιγυπτίων που η ομάδα Λαγού είχε τσακίσει και είχε στείλει στο νοσοκομείο. Τότε ήταν στα δικαστήρια. Αυτά δεν τα έχουμε πει στον αέρα, τα λέμε τώρα».