Πραγματοποιήθηκε την 02/11/2018 στις εγκαταστάσεις της Π.Υ Αργοστολίου ο απολογισμός της αντιπυρικής περιόδου του τρέχοντος έτους. Όπως τονίστηκε από τον κ. Διοικητή της εν λόγω Υπηρεσίας, Πύραρχο Ράπτη Ιωάννη, η πλήρης εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδιασμού αλλά και η έγκαιρη και ταχεία ενεργοποίηση του μηχανισμού δασοπυρόσβεσης συντέλεσαν ώστε να κατατάσσεται, η αναφερόμενη αντιπυρική περίοδος ως μία εκ των πιο επιτυχημένων, αποσβένοντας την ιδιαίτερη διακινδύνευση κατά της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιών των συμπολιτών μας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα πιστά διατηρούμενα, από μέρους μας, στατιστικά στοιχεία περί πυρκαγιών.

Προς επίτευξη των ανωτέρω, ευχαρίστησε όλους τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους που έδειξαν απαράμιλλο ζήλο και αυταπάρνηση για την αντιμετώπιση των συμβάντων, το κλιμάκιο της ΜΑΕΔΥ, την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας κ΄ Ιθάκης, το Δήμο Κεφαλληνίας, την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας, τη Δ/νση Δασών Κεφαλληνίας, τις Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας και όλους του φορείς ή άλλες οργανώσεις για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή.

Ο Διοικητής

(τ.σ.υ.)

Ιωάννης Απ. Ράπτης

Πύραρχος

 

 

Προηγούμενο άρθροΜιχαλάτος: Η Κεφαλονιά έχει τεράστιες ανάγκες στο οδικό δίκτυο και η Δημοτική Αρχή χρηματοδοτεί το …Μαιστράτο!
Επόμενο άρθρο“Ημερήσιος”: “Βόμβα μεγατόνων! Τα ακίνητα του Δήμου Κεφαλονιάς δεν δηλώνονται στους ισολογισμούς”