Απόπειρα δολοφονίας στην Καλλιθέα: Τα αλλάζει τώρα η 51χρονη κατηγορούμενη – Το ημερολόγιο και το πλυμένο μαχαίρι

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την απόπειρα δολοφονίας στην Καλλιθέα τα ξημερώματα του Σαββάτου (11.06.2022).

Σύμφωνα με το kallitheaonline.gr, η 51χρονη βασική ύποπτη για την απόπειρα εναντίον του 62χρονου στην Καλλιθέα λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα της Κυριακής ανασκεύασε πράγματα τα οποία είχε καταθέσει στην κατάθεσή της στο Α.Τ Καλλιθέας.

Πριν, ισχυριζόταν ότι ο 62χρονος μπήκε τραυματισμένος στο σπίτι κι ότι ίδια δεν γνώριζε τι είχε συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 62χρονος άνδρας βρέθηκε μαχαιρωμένος το πρωί το Σαββάτου στο διαμέρισμα στο οποίο ζει με την 51χρονη επί της οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα.

Ασθενοφόρο παρέλαβε τον άνδρα με τραύμα στην αριστερή κοιλία και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο.

Το μαχαίρι είχε πλυθεί

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο ημιυπόγειο διαμέρισμα την 51χρονη γυναίκα, ενώ βρήκαν και ένα μαχαίρι από πάνω στο οποίο υπήρχαν ίχνη αίματος. Αυτό που κατάλαβαν αμέσως είναι πως είχε πλυθεί.

Αφού την προσήγαγαν, κατά την πρώτη εξέταση της από τους αστυνομικούς είπε ότι δεν γνώριζε πως τραυματίστηκε ο 62χρονος, ότι μπήκε αιμόφυρτος στο σπίτι και ότι εκείνη ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Τα λεγόμενα της δεν έπεισαν τους αστυνομικούς καθώς από την εξονυχιστική έρευνα τους στην περιοχή δεν προέκυψε από πουθενά ότι ο 62χρονος μπήκε αιμόφυρτος στο σπίτι.

Είχε απειλήσει με μαχαίρι τον πρώην σύζυγο της

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αστυνομικοί έλαβαν υπ’ όψιν τους τις μαρτυρίες γειτόνων που ανέφεραν ότι άκουσαν γύρω στις 2:30 τα χαράματα το ζευγάρι μέσα απ’ το διαμέρισμά του. Έτσι οι αστυνομικοί εκτιμούν πως το αιματηρό περιστατικό έγινε από εκείνη την ώρα μέχρι τις 6 το πρωί.

Η 51χρονη το 2012 είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγο της με δύο μαχαίρια και τότε κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή.

Ο 62χρονος όπως όλα δείχνουν δεν κινδυνεύει να πεθάνει και βρίσκεται με ΜΑΦ στο Λαϊκό. Ακόμα ωστόσο δεν είναι σε θέση να καταθέσει.

Η κατάθεση και η αλλαγή

Η 51χρονη επέμενα αρχικά πως ο 62χρονος πήγε τραυματισμένος στο σπίτι. Ωστόσο σύμφωνα με το kallitheaonline.ge, μετά τις 12 τα μεσάνυχτα άλλαξε την κατάθεση, και άρχισε να λέει πως αυτοτραυματίστηκε μέσα στο σπίτι.

Ισχυρισμός που φυσικά δεν απαντά στο γιατί το μαχαίρι είχε πλυθεί, ενώ αναφορές οι οποίες ήταν καταχωρημένες στο ημερολόγιο της 51χρονης, προβληματίζουν ιδιαιτέρως καθώς ίσως, δείχνουν πως το είχε σχεδιάσει «για να τον πονέσει».

Ειδικότερα, γράφει: «Από τον (όνομα 62χρονου) τσαντίστηκα, κάτι έγινε δεν θυμάμαι, είχα πιει, τσακωθήκαμε, έχει νεύρα τελευταία και εγώ δεν είμαι καλά».

Ενώ σε άλλη σημείωση της γράφει: «Ο (62χρονος) ξέρει τι κάνει, εγώ όχι. Με ρωτάει συνέχεια τι έχω, τίποτα λέω. Πρέπει να τον πονέσω πολύ για να δω. Μέσα στο μυαλό μου είναι όλα, τίποτα δεν είναι αλήθεια».

Η 51χρονη οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα.

Πηγή: newsit.gr