Αργοστόλι: Η πρώτη μέρα στο σχολείο της Αντωνίας-Εύας, η συγκίνηση του Νικόλα Πολλάτου & οι παιδικές αναμνήσεις (εικόνες)

Η οικογένεια του Νικόλα και Μαρίνας Πολλάτου υποδέχθηκε τη νέα σχολική χρονιά μαζί με την γλυκιά κορούλα τους Αντωνία-Εύα όπως αναμενόταν καθώς ξεκίνησε για τα καλά. Η συγκίνηση μεγάλη, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να συνυπάρξουν μαζί με την κόρη τους σε αυτή την σημαντική στιγμή.

Αρχή έγινε με τον Αγιασμό όπου δόθηκε η ευκαιρία και σε άλλους γονείς να έρθουν κοντά στα παιδιά τους μετά την πανδημία που κάπως ηρεμεί. Η συγκίνηση του Νικόλα και η συναισθηματική φόρτιση τεράστια αφού από την μία θαύμαζε την γλυκιά του Αντωνία-Εύα και από την άλλη το βλέμμα του περιπλανιόταν ασταμάτητα σε ένα προαύλιο που δικαιολογημένα του έχει αφήσει υπέροχες αναμνήσεις καθώς ήταν μαθητής και αυτός στο 1ο Δημοτικό στο απογευματινό τμήμα και ήταν εκεί σχεδόν καθημερινά μέχρι που νύχτωνε για την μεγάλη του λατρεία το ποδόσφαιρο, που στις μέρες αυτά δεν υπάρχουν πλέον, έχουν σβήσει. Η συγκίνηση των παιδικών αναμνήσεων μεγάλη!

Να ευχηθούμε όλοι μας, σε όλα τα παιδιά του κόσμου, υγεία, ελευθερία και μεγάλες επιτυχίες, καθώς και σε όλη την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Κεφαλονιάς και στους Διευθυντές του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου