Αργοστόλι: “Αυξήσεις στους μισθούς -Ζωή με αξιοπρέπεια” -Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας από το Εργατικό Κέντρο [εικόνες]

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΕΚΚΙ) με τη συμμετοχή πολλών φορέων στο πλαίσιο της πανελλήνιας κινητοποίησης της ΓΣΕΕ, κατά της ακρίβειας, της διεκδίκηση αυξήσεων στους μισθούς, της επαναφοράς των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας αλλά και την πάταξη της αισχροκέρδειας.

Στη συγκέντρωση οι Δημήτρης Μαντζουράτος και Σοφία Ποταμιάνου

Στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι πολλών κλάδων, ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα για “Αυξήσεις στους μισθούς -Ζωή με αξιοπρέπεια”.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του ΕΚΚΙ Σπύρος Καμπίτσης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Γεν. Νοσοκομείου Κεφαλονιάς Κώστας Τσιμάρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Κεφαλονιάς “Νίκος Καββαδίας”, Σπύρος Λασκαράτος, καθώς και εκ μέρους του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βαγγέλης Βαρδαραμάτος.

Οι συγκεντρωμένοι στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Αργοστολίου.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους διακρίναμε την πρόεδρο της ΕΛΜΕΚΙ Σοφία Ποταμιάνου, τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αργοστολίου Γιάννη Κουρούκλη, τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς Δημήτρη Μαντζουράτο και πολλούς άλλους.

Το φωτορεπορτάζ για το ekefalonia.gr είναι του Neil Jackson.