Αργοστόλι: Με επιτυχία η προγραμματισμένη καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου (εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιούνη 2022 η προγραμματισμένη καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου.
Ως Σύλλογος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους παρακατω, καθώς βοήθησαν η εκδήλωση αυτή να γίνει πράξη:
1. Τη Τζένη Παπαδήματου για την παραχώρηση του χώρου του παιδότοπου “ΠΡΟΚΡΙΣ”, όπως και για την άμεση συμμετοχή της στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.
2. Την εικονογραφο Ναταλία Καπατσουλια για την πολύ όμορφη βιωματική δράση για το παιδικό βιβλίο, παρουσιάζοντας στα παιδιά σχέδια της από συγκεκριμένο βιβλίο που έχει εικονογραφησει, σε συνδυασμό με την αφήγηση της ιστορίας, βοηθώντας τα κατανοήσουν τη σχέση εικόνας – κειμενου. Ακολούθησε συμμετοχή των παιδιών σε μεγάλη συλλογική ζωγραφιά με τη βοήθεια της.
3. Την ΕΛΜΕ-ΚΙ για το δανεισμό του πανιου προβολής ώστε να πραγματοποιηθεί το θερινό σινεμά.
4. Τη Διευθύντρια του 4ου Νηπιαγωγείου, καθώς και τις Νηπιαγωγους και των 3 τμηματων, καθώς τίμησαν όλες με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.
5. Τους γονείς και τα παιδακια του 4ου Νηπιαγωγειου Αργοστολίου που αγκάλιασαν πλατιά  την εκδήλωση του Συλλόγου και προσήλθαν με χαρά για να μοιραστούμε και αυτή τη συλλογική εμπειρία, η οποία πιστεύουμε θα αφήσει σε μικρούς και μεγάλους μια όμορφη και γλυκιά ανάμνηση.
Με αυτή την εκδήλωση και κάποιες επόμενες δράσεις το επόμενο διάστημα κλείνει ο κύκλος της δράσης και η θητεία του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου για το σχολικό έτος 2021-2022.
Ευχόμαστε σε όλους τους γονείς και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας καλό καλοκαίρι!
Καλή συνέχεια στο επόμενο Δ.Σ του Συλλόγου, καθώς ο αγώνας για τα δικαιώματα , τη ζωή και τη μόρφωση των παιδιών μας πρέπει να είναι συνεχής!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου για το σχολικό έτος 2021-2022.

https://www.facebook.com/taneastonaera/posts/5359888057391143