Αργοστόλι: Μηχανοκίνητη πορεία για την υγεία μας (pics)

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.-Κ.Ι., σε ανοιχτή σύσκεψη που πραγματοποίησε προ ημερών σε συντονισμό με φορείς του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα και σύμφωνα με τις αποφάσεις της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης των αντιπροσώπων του, ανακοινώνει, ότι συνεχίζει τη δραστηριότητα για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο λαός μας γύρω από το μεγάλο ζήτημα της Υγείας.
Καιρό πλέον μετά την επίσκεψη και την παρουσία των στελεχών της 6ης Υ.Π.Ε. στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς, συνεχίζονται οι δυσκολίες για ασθενείς, συγγενείς ασθενών και υγειονομικό – διοικητικό προσωπικό.
Το Μαντζαβινάτειο συνεχίζει να λειτουργεί μΕ αποσπασμένο προσωπικό που το στερούνται οι άλλες δομές, η λειτουργία της Μ.Ε.Θ. και της Ψυχιατρικής έχουν παραπεμφθεί στις καλένδες.
Τίποτα δεν έχει λυθεί.
Συνεχίζουμε λοιπόν τον αγώνα για δομές Υγείας που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας, πλήρως στελεχωμένες και εξοπλισμένες.
Επιμένουμε στο πλαίσιο πάλης και τα αιτήματα που έχουμε καταθέσει και συνδιαμορφώσει με τους φορείς και τα σωματεία και κλιμακώνουμε τη δραστηριότητά μας:

ΤΡΙΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΗ 2019, ώρα 7.00 μ.μ.

Αργοστόλι: Πάρκινγκ Δημοτικού Γηπέδου Αργοστολίου.

Ληξούρι: Άγαλμα Λασκαράτου

ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ

Συνεχίζουμε με πολύμορφες δραστηριότητες μέχρι να ικανοποιηθούν οι δίκαιες διεκδικήσεις του λαού της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ

Από το fb του Σπύρου Σακαλή