Περίεργο αυτό που θα συμβεί με τον καιρό «μέσα» Δεκέμβρη…

Ο Σάκης Αρναούτογλου στην πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες έδειξε και τα πρώτα στοιχεία για τις συνθήκες που θα επικρατούν στην Ελλάδα μέχρι και τα μέσα Δεκέμβρη.

Αρχικά, ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ τόνισε πως αύριο, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, η Θεσσαλονίκη αλλά και η Αττική αναμένεται να έχουν περιορισμένη ορατότητα με ομίχλες που τοπικά μπορεί να είναι και πυκνές.

Για την Αθήνα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξει ηλιοφάνεια, με πυκνές συννεφιές να αλλάζουν το σκηνικό του ουρανού το βράδυ χωρίς ωστόσο να δίνουν κάποια φαινόμενα. Από 9 έως 15 βαθμούς η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη.

Από την Κυριακή (4/12) αναμένεται επιδείνωση του καιρού στη δυτική και βορειοδυτική Ελλάδα με μπόρες και καταιγίδες.

Ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε και τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού μέχρι και τα μέσα του μήνα.

Όπως ανέφερε, η περιοχή μας δείχνει να έχει αρκετά «μαλακό» καιρό μέχρι τις 9-10 Δεκεμβρίου, καθώς δεν αναμένεται μέχρι τότε να κατέβουν πιο χειμωνιάτικες αέριες μάζες προς την Ελλάδα. Μάλιστα, το ίδιο σκηνικό αναμένεται να κρατήσει και μερικές ακόμη ημέρες παραπάνω, προς τα μέσα δηλαδή του μήνα.

Μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στην εξέλιξη του καιρού, έτσι αναμένεται να έχουμε ήπιες θερμοκρασίες.

Προηγούμενο άρθροΚλοντιάνα Τσέλο: Φυλάκιση 21 χρόνια για την δολοφονική απόπειρα του πατέρα του γιου της-Ποια η σχέση της με την Κεφαλονιά
Επόμενο άρθροΗ πρώτη αντίδραση της παράταξης Ανουσάκη μέσω Παπαναστασάτου: “Είναι θλιβερό που ο Αλέκος Παρίσης κατάντησε “μαριονέτα” του μωροφιλόδοξου Άγγελου Κωνσταντάκη και επέλεξε την οδό της πολιτικής αυτογελοιοποίησης”