Αρναούτογλου: Συνεχίζει να “ξαφνιάζει” ο καιρός -Τι έρχεται από 28η έως αρχές Νοέμβρη

Συνεχίζει να είναι περίεργος ο καιρός στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από αύριο το πρωί θα έχουμε αυξημένη συννεφιά σε Θεσσαλία, Μαγνησία και στις Σποράδες όπου δεν αποκλείονται βροχές. Ωστόσο, μεταξύ Τεμπών και Βόλου θα έχουμε ίσως και έντονες βροχές. Τοπικές συννεφιές θα έχουμε και στην Κρήτη και ίσως δούμε και εκεί κάποιες βροχές.

Από το μεσημέρι και μετά η αστάθεια θα περιοριστεί και θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια, ενώ το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά και λίγα σύννεφα στη βόρεια Ελλάδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ στο Θρακικό και στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι εντάσεως 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς στα κεντρικά, στους 24 στο Ιόνιο αι στους 18-19 στο Αιγαίο.

Στην Αττική και στις ΒΔ περιοχές θα έχουμε κάποια σύννεφα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το πρωί και στη συνέχεια λιακάδα. Η θερμοκρασία από 13 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν βροχές το πρωί, αν και η πιθανότητα είναι μικρή. Από το μεσημέρι και μετά θα υποχωρήσουν τα όποια φαινόμενα. Η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς.

Το επόμενο διάστημα, από 28η μέχρι και τις αρχές Νοέμβρη ο καιρός θα είναι περίεργος για την εποχή με 27άρια, ζέστη και ανομβρία!

Από τα μέσα Νοέμβρη και έπειτα αναμένεται να πιάσουμε θερμοκρασίες «εποχής».