Αρναούτουγλου: Προσοχή- θα πέσει πολύ νερό τις επόμενες ώρες

λλαγή του σκηνικού του καιρού!  Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, θα έχουμε ακόμη και έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλάζι και καταιγίδες.

Ειδικότερα, από το πρωί της Τρίτης θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες στον Θερμαϊκό, ενώ στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα, την Μακεδονία έως και τις Κυκλάδες θα έχουμε συννεφιές.

Από το μεσημέρι και μετά η κακοκαιρία «μετακομίζει» στην ανατολική Μακεδονία, την Ήπειρο, την Στερεά και την Πελοπόννησο όπου θα σημειωθούν έντονες καταιγίδες. Στο Αιγαίο και την Κρήτη θα έχουμε ηλιοφάνεια, εκτός από τους ορεινούς όγκους.

Το βράδυ η αστάθεια θα έχει περιοριστεί και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς στα ηπειρωτικά.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια και μέσα στη μέρα στα ΒΔ του νομού θα έχουμε αστάθεια με βροχές. Η θερμοκρασία από 24 έως 31 βαθμούς.

Την Τετάρτη η μέρα θα ξεκινήσει καλά, αλλά από το μεσημέρι και μετά ο καιρός χαλάει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ενώ δυνατές μπόρες θα έχουμε σε Θεσσαλία, Ήπειρο και άλλα σημεία στα βόρεια της χώρας.

Την Πέμπτη θα έχουμε βροχές στην Αττική, στην Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο. Στα ΒΔ της χώρας θα έχουμε έντονα φαινόμενα και πολύ άστατο καιρό και οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιοι.

Την Παρασκευή σχεδόν όλη θα έχει άστατο καιρό. Από την Αττική έως και τη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε κακοκαιρία συνοδευόμενες από δυνατούς ανέμους. Υπάρχουν δε ενδείξεις ότι θα πέσει πολύ νερό!!!