ρνητές επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε κατάστημα που διενεργνεί rapid test φέροντας στο στήθος καρτελάκι που έγραφε «Θεματοφύλακας του Άρθρου 120 του Συντάγματος»

Κωμικοτραγικές καταστάσεις έζησαν οι εργαζόμενοι σε κατάστημα που διενεργεί rapid test στη Θεσσαλονίκη, όταν ομάδα τεσσάρων ατόμων επιχείρησε να τους υποβάλλει σε έλεγχο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival, οι αρνητές εμφανίστηκαν στην είσοδο του καταστήματος στην περιοχή της Τούμπας και ζήτησε από τον υπεύθυνο να τους επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Όταν εκείνος έκπληκτος αναρωτήθηκε για ποιον λόγο να τους υπακούσει, οι τρεις άντρες και η γυναίκα του απάντησαν ότι είναι όργανα της «Συνταγματικής Αστυνομίας».

Καθένας, μάλιστα, είχε στο στήθος του ένα καρτελάκι που έγραφε «Θεματοφύλακας του Άρθρου 120 του Συντάγματος».

Σύμφωνα πάντα με το thestival, ισχυρίστηκαν ότι επειδή είναι «θεματοφύλακες» μπορούν να ελέγξουν τους πάντες, ενώ καταφέρθηκαν και κατά του εμβολίου, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι τα rapid test είναι παράνομα.

Ο υπεύθυνος του rapid test point ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι τέσσερις.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Προηγούμενο άρθροΙόνιο Πανεπιστήμιο: Για πρώτη φορά γίνονται στην Κεφαλονιά διά ζώσης μαθήματα Μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών.
Επόμενο άρθροΈγινε η κλήρωση: Τα 4 ζευγάρια των προημιτελικών του κυπέλλου της ΕΠΣΚΙ-Τα 2 τοπικά ντέρμπι