Ασύλληπτο βίντεο με βάρκες μέσα στην εθνική οδό…. Και όμως έτσι είναι σήμερα ο δρόμος Θεσσαλονίκης – Λάρισας

Σε λίμνη έχει μετατραπεί η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Λάρισας μετά τα Τέμπη μετά την κακοκαιρία. Οι εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου είναι αποκαλυπτικές.

Η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο κομμάτι έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω και προκαλούν σοκ και δέος.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση: «Εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας επί του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου λόγω εκτεταμένων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Γυρτώνης-Συκουρίου (Χ.Θ. 366). Η κυκλοφορία είναι εφικτή στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λεπτοκαρυά και από κόμβο Νίκαιας Λάρισας έως Αθήνα και το αντίστροφο».

 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβηκε στο Twitter κάποιος πήρε, όχι το αυτοκίνητό του αλλά το σκάφος του και μετακινήθηκε στην Εθνική Οδό, θέλοντας να δείξει τι συμβαίνει μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας.

Το βίντεο που ανέβασε χρήστης του Twitter, συνοδεύεται από το εξής σχόλιο:

«Αυτό που βλέπετε στο βίντεο είναι η εθνική οδός μετά τα Τέμπη αυτή την ώρα! Επαναλαμβάνουμε για να το πιστέψουμε!

Είναι η εθνική οδός! Αδιανόητες εικόνες στη χώρα μας, αν υποθέσουμε πως όλα τα χρόνια έχουν δοθεί πολλά δισ. ευρώ για υποτιθέμενα αντιπλημμυρικά έργα….».

 

Απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει και για πολλούς δευτερεύοντες δρόμους στις περιφερειακές ενότητες Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

πηγή: enimerotiko.gr