Aθήνα: Πρώην αντιδήμαρχος δημοσιεύει απίστευτες φωτο από το κέντρο

Στη δημοσίευση ιδιαίτερα σκληρών εικόνων με τις συνθήκες που επικρατούν στο κέντρο της Αθήνας και ιδιαίτερα στις περιοχές της Ομόνοιας, της Πλατείας Βάθη και στον Άγιο Παύλο προχώρησε ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Αποστολόπουλος.

Όπως ο ίδιος επισημαίνει, με αυτές τις φωτογραφίες καλωσορίζει τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού, από τα οποία μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι τα ναρκωτικά σκοτώνουν τον κορωνοϊό, ότι δεν κολλάει στα μέσα μαζικής μεταφοράς, ότι δεν μεταδίδεται στις πλατείες του κέντρου, αλλά (μεταδίδεται) μετά τις 12.30 το βράδυ, στα σχολεία και όταν κάποιος είναι μόνος του σε ανοικτό, δημόσιο χώρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρώην αντιδημάρχου

«Προφυλαχθείτε από τον κορωνοιό, αλλά προφυλάξτε και τη Δημοκρατία!

Με αυτές τις «υπέροχες» εικόνες από την Ομόνοια, την πλατεία Βάθης και τον Άγιο Παύλο, καλωσορίζω τα νέα κωμικοτραγικά μέτρα της Κυβέρνησης.

Συμπεράσματα:
– Τα ναρκωτικά… σκοτώνουν τον κορωνοιό.
– Ο κορωνοιός δεν κολλάει στα στοιβαγμένα μέσα μαζικής μεταφοράς.
– Ο κορωνοίος δεν μεταδίδεται στις πλατείες Βικτωρίας. Αγίου Παντελεήμονα, Αμερικής, Βάθης, Αττικής κλπ.
– Ο κορωνοιός κολλάει μετά τις 12.30 τη νύχτα και δεν μεταδίδεται στις μαζικές εξόδους που εξαναγκάζει η Κυβέρνηση τις Παρασκευές και τα Σάββατα μεταξύ 8 και 12 το βράδυ.
– Μεταδίδεται στις αίθουσες των σχολείων όπου τα παιδιά δεν έρχονται σε επαφή αλλά δεν μεταδίδεται στις αυλές όπου τα παιδιά παίζουν, αγκαλιάζονται, φτύνονται κλπ. Παραδόξως, ο Ευρωπαϊκός κορωνοιός έχει αντίθετη συμπεριφορά στα σχολεία (μυστήρια της επιστήμης!).
– Μεταδίδεται επίσης όταν είσαι μόνος σε ανοιχτό δημόσιο χώρο, στη θάλασσα, όταν κάνεις κατάδυση, κανό, windsurf και θαλάσσιο σκι.

Γενικά επίσης μεταδίδεται εντονότερα όταν το Τουρκικό πολεμικό ναυτικό διεισδύει στα 12 μίλια και πιθανώς μας… ψεκάζει με ιούς ή ψηφίζονται αντιλαϊκά νομοσχέδια.

Τέλος, ας διαβάσετε τη νέα μελέτη Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ η οποία δημοσιεύθηκε στο επίσημο περιοδικό “Bulletin of the WHO” του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και αναφέρεται στη θνητότητα από τον COVID-19 και σε άλλα επιστημονικά τεκμηριωμένα στοιχεία (2 θάνατοι περίπου ανά 1000 κρούσματα και 4 θάνατοι περίπου ανά 10.000 κρούσματα σε ηλικίες κάτω των 70 ετών). Σε κάθε περίπτωση βέβαια, κορωνοιός υπάρχει. Προφυλαχθείτε από τον κορωνοιό, αλλά προφυλάξτε και τη Δημοκρατία»!

Πηγή: aftodioikisi.gr