Φωτογραφίες με θεία κοινωνία από την πίσω πόρτα του ναού φέρνει στη δημοσιότητα το zougla.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι. Σημειώνεται, δε, ότι οι γείτονες και οι περαστικοί αντέδρασαν με οργή ζητώντας από τον ιερέα να διακόψει την παράνομη δραστηριότητά του αλλά αυτός απτόητος απαντούσε «όχι είναι νόμιμο αυτό που κάνω». Η διαδικασία της συνεχίστηκε για πολύ ώρα, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των περιοίκων.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το zougla.gr, επικοινώνησε με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και αυτό που είπαν ήταν:  «Οι αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου είναι δεσμευτικές για όλους τους κληρικούς της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρέπει να τηρούνται απαρεγκλίτως. Η Ιερά Σύνοδος, ακολουθεί πιστά όλες τις οδηγίες και υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών της Πολιτείας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού».

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: «Το αδιαχώρητο» στο λιμάνι του Ηρακλείου – Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία (pics)
Επόμενο άρθροΠανελλήνια η εμβέλεια για το βίντεο του Τζ. Γασπαρινάτου: «Μένουμε σπίτι» και για να πάμε… Κεφαλονιά το καλοκαίρι!