Αττική Οδός: Ιδιώτης εθελοντής απεγκλώβισε πάνω από 200 οχήματα (βίντεο)

Το όνομα του Νίκος Σκουρής. Αν υπήρχε βραβείο εθελοντισμού – κακοκαιρίας θα ήταν σίγουρα ο μεγάλος νικητής. Γιατί; Μόνος του   κατάφερε να απεγκλωβίσει πάνω από 200 οχήματα στην Αττική Οδό.

Ο Νίκος Σκουρής είπε ότι το πρωί της Δευτέρας, την ώρα που είχε ξεκινήσει η χιονοθύελλα, ανέβαινε την λεωφόρο Πεντέλης, όταν είδε ένα άντρα να προχωράει κρατώντας κάποιες σακούλες στα χέρια του. Όταν τον ρώτησε αν χρειάζεται κάποια βοήθεια, ο άντρας του απάντησε φορτισμένος ότι έπρεπε να πάει στην Αττική Οδό, όπου ο γιός του ηλικίας 5 μηνών είναι εγκλωβισμένος.

«Τότε χωρίς να το πολυσκεφτώ, αποφάσισα να τον βοηθήσω και του είπα να μπει στο αυτοκίνητο να πάμε μαζί», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Σκουρής με το ειδικά διαμορφωμένο όχημα του μπήκε ανάποδα στην Αττική Οδό όπου τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα και συνειδητοποίησε ότι για να μπορέσει να απεγκλωβίσει το αυτοκίνητο με το παιδάκι θα έπρεπε προηγουμένως να απεγκλωβίσει άλλα αυτοκίνητα.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, από τη μέση της Κηφισίας μέχρι το τούνελ στον Περιφερειακό Υμηττού κατάφερε να μετακινήσει και να απεγκλωβίσει πάνω από 200 οχήματα.

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή: aftodioikisi.gr