Αυτοκίνητο έκοψε κολώνα φωτισμού και διέλυσε καφενείο! Δύο σοβαρά τραυματίες στο τροχαίο [pics, video]

κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολώνα του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και ανετράπη στην άκρη του δρόμου, στο κέντρο του χωριού.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις έξι το πρωί, όταν οι δύο άντρες επέστρεφαν σύμφωνα με πληροφορίες από τη νυχτερινή τους διασκέδαση στα Λεχαινά. Το αυτοκίνητο ακολούθησε μια ξέφρενη πορεία πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, έκοψε την βαριά μεντεμένια κολώνα ηλεκτροφωτισμού και την πέταξε μέσα στο καφενείο διαλύοντας κυριολεκτικά την είσοδο του.

Οι δύο άντρες σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Πύργου. Ήταν θαύμα που δεν συνέβη το σοβαρό αυτό τροχαίο άλλη ώρα καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε θρηνήσει θύματα είτε στο δρόμο είτε στο καφενείο.

Η ιδιοκτήτρια του καφενείου Μαρία Παλαιολόγου, περιέγραψε τα όσα αντιλήφθηκε την ώρα του τροχαίου και την εικόνα που αντίκρυσε στο κατάστημα της αμέσως μετά. “Ξαφνικά το πρωί κατά τις έξι παρά ακούμε ένα μπαμ πάνω στο σπίτι που είμαστε! Σηκώθηκε ήρθε το παιδί, μου μίλησε και καταλάβαμε ότι κάτι έγινε στο μαγαζί.

Τρέχουμε κάτω και τι να δούμε; Με το που ανοίξαμε την πόρτα και το φως είδαμε κολώνες, πόρτα, τζάμια, κρύσταλλα, δεν είχε μείνει τίποτα. Πάθαμε σοκ. Κινδύνεψα να συνέλθω. Βγήκαμε έξω και είδαμε το αυτοκίνητο που είχε φτάσει στην κολώνα.

Ήταν μέσα δύο άτομα, αμέσως ειδοποιήσαμε την αστυνομία, την πυροσβεστική, το ασθενοφόρο. Ήρθε αμέσως η πυροσβεστική και προσπαθούσε να τους βγάλει, αλλά ήταν πολύ δύσκολο εξαιτίας της μεγάλης σύγκρουσης με αποτέλεσμα να βγάλουν το παρμπρίζ για να τους τραβήξουν.

Η μουσική έπαιζε τέρμα. Χαμήλωσαν και την μουσική, μέχρι να τους βγάλουν, να συνέλθουμε, να δούμε τις ζημιές μας, να δούμε τι θα κάνουμε και τι θα μαζέψουμε, τώρα έχουμε συνέλθει. Πήρε μπροστά την κολώνα της Δ.Ε.Η. σπάζει την δικιά μου πόρτα και έφτασε στην μέση του καφενείου” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ilialive.gr