Αυτοκτόνησε γνωστός μουσικός – Έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του (εικόνες+βίντεο)

Ο Δημήτρης Πετρής αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και αποφάσισε να δώσει μόνος, τέλος στη ζωή του

Ο Βόλος θρηνεί για τον θάνατο του γνωστού σαξοφωνίστα της περιοχής, Δημήτρη Πετρή.

Ο καλλιτέχνης βρήκε ακαριαίο θάνατο σε ηλικία 75 ετών το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της πόλης όταν έπεσε στο κενό από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου του σπιτιού του.

Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο στις 14.30 διαπίστωσαν ότι ήδη ήταν νεκρός σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος». Δίπλα του υπήρχε ένας σταυρός, τον οποίο προφανώς ο γνωστός σαξοφωνίστας κρατούσε στα χέρια του νωρίτερα. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου μετέφερε τη σορό στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Ο Δημήτρης Πετρής φέρεται να αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. Η οικογένειά του που ήταν πάντα δίπλα του και τον πρόσεχε, είναι συντετριμμένη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ήταν από τους πρώτους σαξοφωνίστες στην Ελλάδα. Ξεχώρισε στην τέχνη, όχι μόνο στη Μαγνησία αλλά και εκτός νομού, αφού ήταν γνωστός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες θανάτου του και παρήγγειλε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος», οι αστυνομικοί βρήκαν στο μπαλκόνι του μια καρέκλα.

Πηγή: pronews.gr