Αυτός είναι ο 27χρονος που συνελήφθη για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικη

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 27χρονου που στις 3 Μαΐου συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΣΤΟΓΙΑΝΝΟ Αλέξανδρο του Κωνσταντίνου και της Ρόζας – Ερμίνιας, γεννηθέντα την 12-10-1993 στον Πειραιά

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 11-11-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορούμενου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου ακόμα αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: reader.gr