Αυτός είναι ο 45χρονος που επιχείρησε να απαγάγει 13χρονο κορίτσι στη Ραφήνα

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 45χρονου άνδρα που στις 27 Μαΐου κατηγορείται ότι επιχείρησε να απαγάγει ένα 13χρονο κορίτσι από τη Ραφήνα. Σύμφωνα με την κατάθεση του κοριτσιού, μάλιστα, ο άνδρας αυτός είχε επιχειρήσει να την αρπάξει και έναν μήνα νωρίτερα!

Ο 45χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής ανήλικης στη Ραφήνα είναι ο Παντελής Καλλας του Νικολάου και της Ευανθίας, γεννηθείς στις 29-3-1973 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, καθώς και στη διερεύνηση για το αν ο 45χρονος κατηγορούμενος έχει παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο κι άλλα ανήλικα.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 22940-29415 του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας – Πικερμίου και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: newsit.gr