Χαλάει ο καιρός την Πεμπτη-Με τι καιρό θα κάνουμε παρελαση

Ο κ. Καντερές δήλωσε πως ο καλός καιρός θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη, οπότε και θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Από το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει και πάλι να βελτιώνεται, ενώ την 25η Μαρτίου ο καιρός θα είναι ξανά ανοιξιάτικος.

Αναλυτικά η πρόγνωση στο newsit.gr

«Πρόκειται για θερμοκρασίες οι οποίες είναι πάνω από τις κανονικές τιμές για αυτήν την εποχή, κατά 6 με 8 βαθμούς. Έτσι λοιπόν, αυτή η εβδομάδα συνεχίζει να έχει έναν ανοιξιάτικο καιρό.

Ανοιξιάτικος θα παραμείνει και αύριο ο καιρός με καλές θάλασσες. Θα υπάρχουν κάποιες ομίχλες το πρωί, λόγω της αυξημένης υγρασίας, αλλά, οπωσδήποτε, θα υπάρχει καλοκαίρια.

Ανοιξιάτικος ο καιρός και την Τετάρτη. Δεν περιμένουμε κάτι το αξιόλογο.

Θα σημειωθεί μία μικρή πτώση της θερμοκρασίας, από τα βόρεια, κυρίως την Πέμπτη και την Παρασκευή, οπότε η θερμοκρασία θα πέσει, ενώ θα επικρατήσουν βοριάδες που θα φτάσουν τα 6, 7 ίσως και 8 μποφόρ, αλλά και σε αυτό το διάστημα της Πέμπτης και της Παρασκευής, δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο, από πλευράς βροχοπτώσεων, παρά μόνο από την πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα επανέλθει περίπου στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Το Σάββατο και την Κυριακή οι άνεμοι θα αρχίσουν να εξασθενούν, η θερμοκρασία θα ανέβει ξανά λίγο, όχι βέβαια στα σημερινά επίπεδα, προσφέροντας όμως έναν πολύ καλό καιρό και για το σαββατοκύριακο.

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, τα σημερινά στοιχεία δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι γενικά καλός. Δε φαίνεται να έχουμε κάποια επίδραση κάποιου χαμηλού για να χαλάσει τον καιρό. Σε γενικές γραμμές δείχνει ότι θα είναι καλός ο καιρός και έτσι οι παρελάσεις και οποιεσδήποτε άλλες εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο θα γίνουν χωρίς κανένα καιρικό εμπόδιο. Με γενικά σωστές θερμοκρασίες, ούτε υπερβολικά μεγάλες, ούτε μικρές, ικανοποιητικές, στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Δε φαίνεται, λοιπόν, μέχρι και την επόμενη Δευτέρα, την ημέρα της Εθνικής μας γιορτής, να έχουμε κάποια αξιόλογη μεταβολή του καιρού».

Αναδημοσιευση από www.newsit.gr