Χαλάζι τώρα σε όλη την Αθήνα! – Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τον Ασπρόπυργο [pics, video]

κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει την χώρα έφτασε και στην Αττική. Ο καιρός στην Αττική έχει ήδη αρχίσει να χαλάει αυτή την ώρα σφοδρή χαλαζόπτωση σε πολλές περιοχές. Όπως μας ενημερώνουν αναγνώστες μας χαλάζι ρίχνει στο κέντρο της Αθήνας, στην Ηλιούπολη, στον Βύρωνα, στο Παλαιό Φάληρο και στο Μαρούσι. Το χαλάζι εκτός από πυκνό ήταν και μεγάλους μεγέθους όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Η σφοδρότητα του φαινομένου ήταν τόσο μεγάλη που προκάλεσε φθορές σε ΙΧ αλλά και σε ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Αν είστε σε περιοχή που έχει προβλήματα μοιραστείτε μαζί μας φωτογραφίες ή βίντεο στο [email protected]

Δείτε και εικόνες από το χαλάζι

Νωρίτερα, σφοδρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε τα πάντα προκαλώντας καταστροφές στον Ασπρόπυργο. Η σφοδρότητα του φαινομένου ήταν τέτοια που παρέσυρε οικιακές συσκευές σε εταιρεία Logistics. Οι εικόνες από το σημείο είναι εντυπωσιακές.

Πριν από λίγο ο διευθυντής της ΕΜΥ έκανε αυτή την ανάρτηση:

Από τους νομούς Αρκαδίας, Κορινθίας και Αργολίδας πέρασε επίσης το μέτωπο που νωρίς σήμερα Παρασκευή έπληξε τη δυτική Ελλάδα, προκαλώντας εκτεταμένα προβλήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ καταιγίδες αυτή την ώρα πλήττουν και την κεντρική Εύβοια.

Εικόνα από τις πλημμύρες στην Τρίπολη

Σύμφωνα με τον μετωρολόγο Νίκο Μαζαράκη ο οποίος μίλησε στο newsit.gr, τα μέτωπα αυτά κινούνται προς τον Σαρωνικό. Σύμφωνα με τον κ. Μαζαράκη για το υπόλοιπο της ημέρας στην Αττική αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες θα ξεκινήσουν σε λίγο δεν αποκλείεται κατά τόπους να είναι έντονες. Πάντως, αναμένεται προς το βράδυ τα φαινόμενα να εξασθενήσουν και σταδιακά να σταματήσουν.

Πηγή: newsit.gr