Βρισιές, κατάρες και εικόνες χάους έξω από τα δικαστήρια Πειραιά όπου οδηγήθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για την πρωτοφανή επίθεση σε σκυλί στη Νίκαια. Κόσμος, περίπου 50 άνθρωποι, που είχε μαζευτεί εξοργίστηκε μόλις τους είδε.

Πρόκειται για τον άνδρα που μαχαίρωσε με μένος το σκυλί στη Νίκαια και τον δεύτερο που με ένα σιδερένιο κοντάρι χτυπούσε κι εκείνος το τραυματισμένο σκυλί. Όταν ο κόσμος τους είδε εξοργίστηκε και επιχείρησε να τους λιντσάρει, με τους άνδρες της αστυνομίας να τους φυγαδεύουν, βάζοντας τους σε ταξί!

Όταν βγήκαν από το δικαστήριο, όπου παρουσιάστηκαν στο αυτόφωρο αλλά η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου, κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια, τους επιτίθεται φραστικά και τους καθυβρίζει.

Δείτε όσα έγιναν 

Την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένας 54χρονος άνδρας στην Άνω Νεάπολη Νίκαιας επιτέθηκε σε σουγιά και μαχαίρωσε ένα σκυλί, το οποίο αρχικά υπήρξαν πληροφορίες πως ήταν αδέσποτο αλλά τελικά είχε φύγει από σπίτι.

Ο 54χρονος, που υποστήριξε ότι το σκυλί του επιτέθηκε και πως είχε σουγιά στην τσέπη του και μαχαίρωσε το σκυλί, τραυματίζοντάς το σοβαρότατα.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΑντιπεριφερειάρχης: “Ο Στρατός θα παραμείνει μία εβδομάδα ακόμη-Από τώρα πρέπει να τον πληρώνει ο Δήμος Σάμης γιατί η Περιφέρεια δεν μπορεί άλλο”
Επόμενο άρθρο“I love kefalonia”: “Και με την έννοια αυτή αποκτά πρόσθετη αξία ως καλλιτεχνική δημιουργία και δράση”