Χαμός σε οίκο ανοχής! Πάγωσε η υπεύθυνη από τα λόγια που άκουσε

O έλεγχος σε οίκο ανοχής από αστυνομικούς έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης στην Ηλεία

Παρά τις απαγορεύσεις, η ιδιοκτήτρια και μια εργαζόμενη λειτουργούσαν οίκο ανοχής στην περιοχή της Αμαλιάδας κανονίζοντας μέσω τηλεφώνου τα ραντεβού. Έτσι η πελατεία έφτανε στο χώρο, κατόπιν συνεννόησης. Αυτό το είδος των επιχειρήσεων δεν επιτρέπεται να λειτουργεί αυτή την περίοδο της εφαρμογής των μέτρων για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Όμως η ιδιοκτήτρια είχε βρει τον τρόπο να βγαίνει το μεροκάματο. Αστυνομικός που επικοινώνησε τηλεφωνικά με την υπεύθυνη, έκλεισε ραντεβού και επισκέφθηκε τον οίκο ανοχής. Μετά ήλθαν τα πρόστιμα και οι συλλήψεις. Πρώτα είχε φροντίσει να διαπιστώσει πως η επιχείρηση λειτουργεί κανονικά παρά τις απαγορεύσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, “… συνελήφθησαν,  χθες το πρωί, σε περιοχής της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλίδας, δύο γυναίκες και πιο συγκεκριμένα μια ημεδαπή ως υπεύθυνη οίκου ανοχής και  μια αλλοδαπή ιερόδουλη, διότι λειτουργούσαν και εργάζονταν στον οίκο ανοχής κατά παράβαση των μέτρων που ισχύουν για την λειτουργία καταστημάτων και επιχειρήσεων, στο πλαίσιο πρόληψης ασθενειών”.

Πηγή: ilialive.gr