Χαμός στην Πανόρμου -Καταγγελίες για αστυνομικούς που σπάνε παρκαρισμένα αυτοκίνητα (βίντεο)

Τον γύρο των social media κάνει καταγγελία ότι αστυνομικοί, μετά την ένταση στην περιοχή της Πανόρμου, έσπασαν σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Νωρίτερα στην περιοχή, σημειώθηκε ένταση, μεταξύ ομάδας ατόμων και αστυνομίας που είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν κρότου λάμψης και να γίνουν προσαγωγές.

Σύμφωνα με ανάρτηση χρήστη του Twitter, η αστυνομία ζήτησε από περαστικό να κατεβάσει το κινητό του και να μην καταγράφει τα όσα συνέβαιναν.

 

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, με τον οποίο επικοινώνησε το News247, «το περιστατικό συνέβη κοντά στην πλατεία Χεροπούλου.

Προφανώς κάποιους κυνηγούσαν. Πέρασαν τρεις φορές ανάποδα από τη Λογοθετιδη καμία 10άρια μηχανάκια. Την τελευταία φορά που πέρασαν, ένας από αυτούς, με γκλομπ έσπασε το φανάρι ενός αυτοκινήτου. Χωρίς κανέναν λόγο. Ένα εντελώς άσχετο αυτοκίνητο».

Τι προηγήθηκε

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα προς βράδυ της Δευτέρας, όταν ομάδα περίπου 100 ατόμων συγκεντρώθηκε στη Πανόρμου για να διαμαρτυρηθεί για την αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη.

Η ΕΛΑΣ υποστηρίζει πως οι διαμαρτυρόμενοι ήταν έξω από το σταθμό του μετρό στην Πανόρμου και μόλις είδαν τους αστυνομικούς τους επιτέθηκαν με πέτρες, με αποτέλεσμα να Σώματα Ασφαλείας να κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και να προχωρήσουν στη προσαγωγή τριών ατόμων.

Παρόλα αυτά, οι κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με βίντεο και φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στο Twitter, έχουν διαφορετική άποψη. Οι κάτοικοι σημειώνουν πως ξαφνικά άκουσαν να σκάνε χειροβομβίδες κρότου λάμψης, ενώ όσοι περπατούσαν στο δρόμο άρχισαν να τρέχουν.

Έπειτα, σημειώνουν πως αρκετοί αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν στη περιοχή και έκαναν βόλτες με μηχανάκια στη περιοχή, ενώ ορισμένοι εξ αυτών έσπασαν με τα γκλομπ ένα σταθμευμένο όχημα!

Πηγή: aftodioikisi.gr