Χαράλαμπος Λυκούδης (δικηγόρος Χρήστου Μάστορα): Τι λέει για την σύλληψη του τραγουδιστή (βίντεο)

Ο Χρήστος Μάστορας, ο γνωστός τραγουδιστής, αφέθηκε ελεύθερος μετά από τη σύλληψή του, καθώς βρέθηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Η υπόθεσή του αναβλήθηκε και αναμένεται να εκδικαστεί την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου.

Ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Λυκούδης, μίλησε έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, δηλώνοντας πως ο τραγουδιστής είναι βαθιά στεναχωρημένος και μετανιωμένος για το περιστατικό. Ο ίδιος, ωστόσο, αρνείται την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης, υποστηρίζοντας πως δεν αντιλήφθηκε το σήμα των αρχών για έλεγχο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, όταν έγινε αντιληπτό ότι γινόταν τροχονομικός έλεγχος, ο τραγουδιστής σταμάτησε χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα. Στο αυτοκίνητο, μάλιστα, δεν ήταν μόνος του, αλλά συνοδευόταν από δύο κοπέλες.

«Δεν υπήρχε πρόθεση να παραβεί τον νόμο. Είναι ένα λάθος, μια κακή στιγμή, που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε είναι ότι κανείς δεν πρέπει να οδηγεί αν έχει καταναλώσει αλκοόλ, έστω κι αν είναι μία μικρή ποσότητα», ανέφερε ο κ. Λυκούδης.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς το όνομα του Χρήστου Μάστορα βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Αναμένονται εξελίξεις στην επερχόμενη δίκη, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία της υπόθεσης.