Χοροί και τραγούδια εν πλω | Ξεσήκωσαν τους επιβάτες του πλοίου «Κεφαλονιά» της Levante Ferries ! (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Χορούς και τραγούδια γέμισε το πλοίο Κεφαλονιά της Levante Ferries που εκτελούσε το δρομολόγιο Κυλλήνη – Ζάκυνθος. Η χορωδία της Φανερωμένης, ο πολιτιστικός σύλλογος «Μανώλιες» και η μαντολινάτα της Λιθακιάς συνεργάστηκαν για μια μουσικοχορευτική εκδήλωση εν πλω! Όλα αυτά με αφορμή τα 30 χρόνια παρουσίας της χορωδίας «Η Φανερωμένη» στη Ζάκυνθο.

Περίπου 50 άτομα, τα οποία και συμμετείχαν στην εκδήλωση, ξεκίνησαν από τη Ζάκυνθο με το δρομολόγιο των 10.30 για να επιστρέψουν το μεσημέρι στις 13.00 ξεσηκώνοντας τους επιβάτες.

Η μαντολινάτα έπαιξε καντάδες και παραδοσιακά τραγούδια, η χορωδία της Φανερωμένης τραγούδησε, ενώ μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Μανώλιες χόρεψαν παραδοσιακούς Ζακυνθινούς χορούς και ξεσήκωσαν ντόπιους και επισκέπτες που ταξίδευαν για Ζάκυνθο.

Ο κόσμος ενθουσιάστηκε και δεν άργησε να μπει στον χορό με αποτέλεσμα το ταξίδι να κυλήσει ευχάριστα και όλοι να γίνουν μια μεγάλη παρέα!

Όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση μοίρασαν και κεράσματα, μαντολάτο, παστέλι και μάντολες στους επιβάτες του πλοίου μιας και στόχος ήταν όλοι οι επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τον πολιτισμό αλλά και τις γεύσεις της Ζακύνθου!

*Να ευχαριστήσουμε πολύ την κα Μαύρα Κωστάκη για τις φωτογραφίες!

Αναδημοσιευση από www.imerazante.gr