Δεν έχει συνηθίσει να κάθεται ο Απόστολος Λύτρας: Αυτή τη δουλειά κάνει μέσα από τη φυλακή, τον στηρίζουν οι κόρες του

Ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος προφυλακίστηκε για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, φαίνεται πως ξεκίνησε να εργάζεται στην καντίνα των φυλακών του Κορυδαλλού.

Απόστολος Λύτρας: Εργάζεται στην καντίνα του Κορυδαλλού

Όπως μετέδωσε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, επικαλούμενη την εφημερίδα Real News, ο κ. Λύτρας κάνει μεροκάματα στην καντίνα των φυλακών. Ο δικηγόρος φέρεται να δέχεται παραγγελίες από τους συγκρατούμενούς του, τις οποίες μεταφέρει σε σωφρονιστικό υπάλληλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για έναν τρόπο με τον οποίο κρατούμενοι μπορούν να μειώσουν το διάστημα της κράτησής τους.

Ρεπορτάζ του Live News, προ ημερών, ανέφερε ότι ο 52χρονος έχει χάσει πολλά κιλά, μιλάει ελάχιστα, καπνίζει συνέχεια, ενώ δεν προαυλίζεται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Λύτρας δέχεται κάθε μέρα επίσκεψη από τις κόρες του, ενώ αναμένει την απόφαση για το αίτημα αποφυλάκισής του.

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την καθ’ ομολογίαν σωματική κακοποίηση της εν διαστάσει συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Την Κυριακή 30/6 ο γνωστός νομικός γιόρταζε και μάλιστα πέρασε την ονομαστική του εορτή στο κελί.

Πιο συγκεκριμένα και όπως μετέφερε τη Δευτέρα 1/7 ο Σταύρος Μπαλάσκας στο Live News o Απόστολος Λύτρας δέχτηκε έκτακτη επίσκεψη από την πρώην σύζυγό του και τις κόρες τους στη φυλακή με ειδική άδεια.

Πώς πέρασε την ονομαστική του εορτή ο Απόστολος Λύτρας στο κελί

Να πούμε επίσης εδώ, πως οι γυναίκες παρέμειναν στον χώρο του επισκεπτηρίου και περίπου τρεις ώρες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας, κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες αίτημα αποφυλάκισης υποστηριζόμενος, πως δεν παραβίασε τους όρους που του επέβαλε η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα μετά την απολογία του, δηλαδή της μη επικοινωνίας με το θύμα και της μετοίκησης από το σπίτι που έμεναν μέχρι τότε, αλλά ούτε είναι και ύποπτος φυγής.

Υπενθυμίζεται, ότι αναβολή πήρε η δίκη της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, την οποία είχε μηνύσει η Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά από «εισβολή» στο σπίτι της.

πηγή: fanpage.gr