Δεν πάει πιο κάτω: Άραγε υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη; (Vid)

Δεν αποτελεί κάποιου είδους επτασφράγιστο μυστικό- το ακριβώς αντίθετο, όλοι μας έχουμε επίγνωση του τι γίνεται εκεί έξω στην κοινωνία. Το άκρως ανησυχητικό είναι πως τα απεχθή γεγονότα έχουν αρχίσει και στοιβάζονται και θα πρέπει να προβληματίσουν σε μεγάλο βαθμό όλους μας.

Αυτό που συνέβη, ωστόσο, το Σάββατο (22/10) στην Θεσσαλονίκη ξεπερνάει κάθε όριο, μιας και μιλάμε για μια επίθεση για την οποία ντρέπεσαι και μόνο που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ένας άντρας μέσα σε αστικό λεωφορείο της συμπρωτεύουσας χειροδίκησε σε βάρος μιας γυναίκας, που είχε στην αγκαλιά της το ανήλικο παιδί της.

Αρχικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο grtimes.gr, οι δυο τους διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο εντός του λεωφορείου και στη συνέχεια ο άνδρας χτύπησε την γυναίκα που είχε πάρει αγκαλιά τη μικρή της κόρη.

Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, με το που αντιλήφθηκε ο οδηγός του λεωφορείου το περιστατικό, σταμάτησε επάνω στην Εγνατία και κάλεσε την Αστυνομία, που ακινητοποίησε τον άντρα και τον προσήγαγε στο τμήμα.

Ακόμα κι αν ισχύουν στο έπακρο τα λεγόμενα των συνεπιβατών- σύμφωνα με τα οποία και η ίδια η μητέρα ήταν άκρως επιθετική στην συμπεριφορά της- η χειροδικία δε δικαιολογείται επ’ ουδενί, ιδίως από την στιγμή που μιλάμε για μια μητέρα που κρατούσε και το παιδάκι της στην αγκαλιά.

Αδιανόητα, μα δυστυχώς καθημερινά, πράγματα…

Πηγή: instanews.gr