Δεν το έδειξε κανένας: Η εκδήλωση με την Καρυστιανού που έπρεπε όλοι να μάθουν αλλά την “εξαφάνισαν”

Mαρία Καρυστιάνου βρίσκεται στη Λάρισα, σε εκδήλωση για τα Τέμπη, σήμερα, Παρασκευή, με τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων να καταγγέλλει ότι η εκδήλωση «θάφτηκε» από τα ΜΜΕ.

Ειδικότερα, ανοιχτή συζήτηση, με τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα. Η πορεία προς το σήμερα», πραγματοποιήθηκε στις 8 το απόγευμα, στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη, στη Λάρισα, με αφορμή την τελευταία ημέρα της έκθεσης της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για τα Τέμπη.

Η Mαρία Καρυστιάνου μιλάει για τα Τέμπη

Ομιλητές ήταν η Μαρία Καρυστιανού – Πρόεδρος Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και μητέρα της Μάρθης Ψαροπούλου, η Ελισάβετ Καρανίκα – Γιατρός, Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού Λάρισας και ο Σωτήρης Δημητρόπουλος – Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Ωστόσο, εκτός από ένα τοπικό μέσο, η έκθεση δεν έχει πάρει καθόλου δημοσιότητα από τα ΜΜΕ, σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών.

Η ομιλία της Μαρίας Καριστιάνου για τα Τέμπη

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η καταγγελία του συλλόγου:

«Η εκδήλωση σήμερα θάφτηκε ολοκληρωτικά από όλα τα Media. Δεν υπάρχει τίποτα ούτε στο Internet ούτε σε κανάλια YouTube, ούτε Live, ούτε άρθρο, τίποτα. ΠΟΥΘΕΝΑ. Ας το διαδώσουμε λοιπόν έστω ΕΜΕΙΣ. Η Maria Karystianou σήμερα στη Λάρισα για το κλείσιμο της φωτογραφικής έκθεσης για τα Τέμπη 2023.

14 Ιουνίου, σήμερα → 20:00-22:00. Ανοιχτή συζήτηση με τίτλο «Έντεκα και Εικοσιένα 23:21. Η πορεία προς το σήμερα» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 14 Ιουνίου στις 20:00 στον Πολυχώρο Τέχνης των Εκδόσεων Πρεβέντη με αφορμή την τελευταία ημέρα της έκθεσης «Έντεκα και Εικοσιένα» της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Ομιλητές θα είναι η Μαρία Καρυστιανού – Πρόεδρος Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών και μητέρα της Μάρθης Ψαροπούλου, η Ελισάβετ Καρανίκα – Γιατρός, Πρόεδρος Ερυθρού Σταυρού Λάρισας και ο Σωτήρης Δημητρόπουλος – Πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Η έκθεση ξεκίνησε το ταξίδι της στις 25 Απριλίου από τη Λάρισα, σημείο μηδέν της τραγωδίας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας να εκθέσει φωτογραφικό υλικό με θέμα το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών».

Η Μαρία Καρυστιάνου στη Λάρισα

Η Μαρία Καρυστιάνου στη Λάρισα

συνέχεια στο enimerotiko.gr