Διαφορετική Πρωτοχρονιά φέτος στο Δημοτικό Γηροκομείο -Έκοψαν τη Βασιλόπιτα τους (pics)

Διαφορετική Πρωτοχρονιά φέτος στο Δημοτικό Γηροκομείο, ελέω πανδημίας. Ο κορωνοϊός επιβάλει αυστηρούς περιορισμούς και κανόνες, ωστόσο, η διάθεση να προσφέρουμε όμορφες γιορτινές στιγμές στους ηλικιωμένους μας ήταν έντονη και για το λόγο αυτό καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους μεταδώσουμε το εορταστικό κλίμα με δώρα, γλυκά και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Άννα Ζαπάντη κατά την ομιλία της, αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία και μία καλύτερη νέα χρονιά, ευχαρίστησε τον Διευθυντή κ. Διονύσιο Ραζή και όλο το προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλει για την εύρυθμη λειτουργία του χώρου και τη σωστή φροντίδα των φιλοξενούμενων. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις φυσικοθεραπεύτριες κκ Στάμω Πολλάτου και Κασσάνδρα Καλογηρά για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους αλλά και την αγάπη με την οποία περιβάλουν τους ηλικιωμένους του Ιδρύματος. Το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Γηροκομείου μας προσφέρει άριστο έργο και συμβάλει όχι μόνο στην αποκατάσταση των προβλημάτων των ηλικιωμένων, αλλά και στην ψυχική τους ανάταση και ψυχαγωγία.

Η γιορτή έκλεισε με το καθιερωμένο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, για πρώτη φορά χωρίς την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας Δημητρίου καθώς και λοιπών φορέων, με γνήσια όμως αγάπη και βαθύ σεβασμό προς τους παππούδες  και τις γιαγιάδες μας.

Καλή Χρονιά, με Υγεία και Ευημερία.