Διάρρηξη μαμούθ σε διαμέρισμα στου Παπάγου – Πήραν χρηματοκιβώτιο με 150.000 ευρώ και κοσμήματα

Με λεία 150. 000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας, έφυγαν οι δράστες που τρύπωσαν σε διαμέρισμα στου Παπάγου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στου Παπάγου οι δράστες πρέπει  να μπήκαν στο σπίτι της που βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας της περιοχής των Βορείων Προαστίων, την περασμένη Τετάρτη ( 26/5/2021) κι ενώ αυτή δεν βρίσκονταν στο διαμέρισμα.

Μόλις η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της και είδε τι είχε συμβεί τότε αμέσως μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της και κατήγγειλε τη διάρρηξη. Όπως ανέφερε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ οι δράστες, οι οποίοι δεν αποκλείεται να είχαν πληροφορηθεί για την οικονομική ευρωστία της οικογένειας που “χτύπησαν” , αφού έψαξαν τους χώρους του σπιτιού, πήραν τελικά το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε εντός του σπιτιού. Μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν όπως ανέφερε το θύμα, 150. 000 ευρώ αλλά και κοσμήματα μεγάλης αξίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  οι δράστες δεν έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία αμέσως μετέβησαν στο διαμέρισμα από όπου πήραν αποτυπώματα, ενώ έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να βρεθούν στα ίχνη των δραστών.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Πηγή: newsit.gr