Διέρρευσαν απόρρητα βίντεο του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού που καταγράφουν UFO (pics & vids)

Εκπρόσωπος του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει και είχαν αίσθηση, ωστόσο δεν διευκρίνισε αν πρόκειται για εξωγήινους ή κάτι άλλο.

Τρία βίντεο, την αυθεντικότητα των οποίων επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του αμερικανικού Ναυτικού, στα οποία εμφανίζονται στον ουρανό «άγνωστης ταυτότητας αντικείμενα» κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα και δημιουργούν ερωτήματα.

Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι; Η απάντηση δεν είναι εύκολη, όμως εκπρόσωπος του αμερικανικού Ναυτικού επιβεβαίωσε ότι αυτά τα βίντεο είναι αυθεντικά και παρουσιάζουν ανεξήγητη δραστηριότητα στον ουρανό, τόνισε όμως ότι αυτό το υλικό δεν έπρεπε να δημοσιευτεί.

Το υλικό είχε δημοσιευτεί αρχικά στους «New York Times» τον Δεκέμβριο του 2017 και πρόκειται για βίντεο που είχαν καταγραφεί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Το ένα είχε καταγραφεί κοντά στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια το 2004 και το άλλο στις ακτές του Τζάκσονβιλ στη Φλόριντα το 2015.

Μήνες μετά την δημοσιοποίηση αυτών των δύο βίντεο, το tothestarsacademy.com δημοσιοποίησε ένα ακόμη βίντεο από το περιστατικό του 2015, στο οποίο είναι ξεκάθαρο ότι οι πιλότοι δεν μπορούν να κρύψουν την έκπληξή τους.

Μετά από τόσο καιρό, μόλις την Τρίτη ένας εκπρόσωπος του αμερικανικού Ναυτικού επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την αυθεντικότητα αυτών των βίντεο.

«Το Πολεμικό Ναυτικό θεωρεί τα φαινόμενα που περιέχονται / απεικονίζονται σε αυτά τα τρία βίντεο ως άγνωστα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Joseph Gradisher στο The Black Vault, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες ή να κάνει κάποια υπόθεση σχετικά με τα αντικείμενα που εμφανίζονται στα βίντεο.

Πηγή: dailymail