Σήμερα ο αδελφός και η οικογένεια θα έχουν ακρόαση από την Εισαγγελία, ώστε να εξεταστούν ως πιθανοί κηδεμόνες του παιδιού, στην περίπτωση που κινδυνεύσει η κηδεμονία της μητέρας της.

Tην εμπλοκή γυναίκας με κόκκινα μαλλιά στην υπόθεση επιβεβαίωσε η συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης η οποία είχε εξαφανιστεί στη  Θεσσαλονίκη. «Φυσικά και υπάρχουν τα στοιχεία, όμως δεσμευόμαστε, καθώς η υπόθεση είναι σε προανάκριση και πρέπει να υπάρχει διακριτικότητα», σημείωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», η Ανθούλα Ανάσογλου. 

Σχετικά με την ίδια τη Μαρκέλλα, είπε πως παραμένει υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων, σε νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της, όμως δεν επιτρέπεται σε κανέναν να την επισκεφτεί. Όσον αφορά στην εξέλιξη της υπόθεσης, η δικηγόρος είπε πως τα βίντεο που υπάρχουν εξετάζονται από όλη την οικογένεια, εκτιμώντας ότι σύντομα θα έχουμε την απάντηση. «Είναι γνωστή. Είναι από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον», κατέληξε η δικηγόρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν στα χέρια του βίντεο που δείχνει τη 40χρονη γυναίκα που πήρε τη Μαρκέλλα το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο στο βίντεο δεν φαίνεται να έχει μαζί της το 10χρονο κορίτσι, αλλά να περιφέρεται κοντά στο σχολείο που φοιτά η μικρή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open η Μαρκέλλα την έχει αναγνωρίσει και οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό της. Η δράστις της απαγωγής φαίνεται ότι ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της μικρής, αφού ο τρόπος με τον οποίο την πλησίασε το μεσημέρι της Πέμπτης πρόδιδε οικειότητα.

Ο αδελφός της 10χρονης ζητεί να πάρει την επιμέλεια

Ο αδελφός της Μαρκέλλας μίλησε στην κάμερα του Open και τόνισε ότι όποιος και να είναι «θα πρέπει να πάει και να κριθεί στη Δικαιοσύνη και αν έχει κάνει κάτι τέτοιο να σαπίσει στη φυλακή». Την ίδια ώρα, το κατώφλι του Εισαγγελέα Ενηλίκων θα περάσουν σήμερα, Τρίτη 16 Ιουνίιου ο Χρήστος Βεράμης – αδελφός της Μαρκέλλας- με τη συνήγορό του, προκειμένου να ζητήσουν την επιμέλεια του παιδιού από κοινού με την μεγαλύτερη αδελφή του. Tα δύο αδέλφια θεωρούν ότι εφόσον αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη μητέρα τους, εκείνοι μπορούν – αφού εργάζονται και οι δύο- να αναλάβουν την επιμέλεια και το μεγάλωμα της μικρής.

«Έχει οικογένεια με αρχές από τότε που γεννήθηκε μέχρι τώρα. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να είναι κάπου αλλού καλύτερα από ότι κοντά μας. Έχω κινήσει όποια διαδικασία γίνεται για να τη φέρω είτε κοντά μου είτε κοντά στην αδελφή μου, που είμαστε πρώτου βαθμού συγγενείς. Αν το σπίτι δεν θεωρηθεί εντάξει θα έρθει μαζί μου ή με την αδερφή μου», είπε ο αδερφός της Μαρκέλλας στην κάμερα του Open.

Καθημερινά, πολύωρες καταθέσεις στις αστυνομικές αρχές δίνουν τόσο ο πατριός της Μαρκέλλας όσο και η μητέρα της, ενώ τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι δεν μένει μαζί. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και ένας ηλικιωμένος άνδρας, ένας 80χρονος, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει για την υπόθεση.

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΛηξούρι: κ. Δήμαρχε, τι θα κάνετε με το νερό των κτηνοτρόφων;
Επόμενο άρθροΛηξούρι: “Αν είχαμε εκλογές αύριο το πρωί, κάποιοι τριτοτέταρτοι δεν θα έβρισκαν ούτε την ψήφο τους, ενώ ο Κατσιβέλης θα σάρωνε με 50% από την πρώτη Κυριακή”