Δικηγόρος Π.Φιλιππίδη: «Έχει χάσει 25 κιλά θα τον δείτε και δεν θα το πιστεύετε»

Δεν βρίσκεται στο δικαστήριο ο ηθοποιός

Δήλωση αποχής από τη σύνθεση του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη υπέβαλε η εισαγγελέας της έδρας.

Η εισαγγελική λειτουργός κατά την έναρξη της διαδικασίας ζήτησε το λόγο και ζήτησε να απέχει από τα καθήκοντά της στη συγκεκριμένη δίκη επειδή κατά το παρελθόν είχε -στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων της – διαφορά με μία πελάτισσα της δικηγόρου Κικής Πακιρτζίδου στη Θεσσαλονίκη, η οποία στη σημερινή διαδικασία υπερασπίζεται τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η κα. Πακιρτζίδου υποστήριξε ότι δεν χρειάζεται να απέχει η εισαγγελέας, δηλώνοντας πως ότι συνέβη σε άλλη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη ανήκει στο παρελθόν και εκτιμά την εισαγγελική λειτουργό. Το δικαστήριο διέκοψε για να αποφανθεί για το θέμα.

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Δεν βρίσκεται στο δικαστήριο ο ηθοποιός -«Έχει χάσει 25 κιλά»

Νωρίτερα ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσκόμισε υπεύθυνη δήλωση ότι ο εντολέας του δεν δύναται να παραστεί σήμερα στο δικαστήριο. «Ο κ. Φιλιππιδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δε θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση» ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος εκφράζοντας την πρόθεση του να ζητήσει ολιγοήμερη διακοπή.

Νωρίτερα, έφτασαν στο δικαστήριο οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Λένα Δροσάκη μαζί με τον σύζυγο της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Εβελίνα Παπούλια, Ζέτα Δούκα, Σπύρος Μπιμπίλας. Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα φερόμενα ως θύματά του, αλλά και με σειρά δημοφιλών συναδέλφων του, κάποιοι εκ των οποίων έχουν κληθεί ως μάρτυρες στη δίκη.

Στη λίστα των μαρτύρων βρίσκονται οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια, γεγονός που επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σημειώνοντας: «Είναι αληθές, με την έννοια ότι μας κοινοποιήθηκε εξώδικο από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, οι οποίες προτείνουν τις συγκεκριμένες γυναίκες ως μάρτυρες στο δικαστήριο. Θα είναι “παρών” ο κ. Φιλιππίδης και θα απαντήσει».

Πηγή: pronews.gr