Δημήτρης Κόκοτας: Συγκινεί η σύζυγος του – “Στο επισκεπτήριο του έβαλα την αφιέρωση της Άννας Βίσση”

Η Άννα Βίσση έκανε μια συγκινητική αναφορά στον Δημήτρη Κόκοτα κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας της στο Καλλιμάρμαρο το Σάββατο (05/10), ενώ στη συνέχεια ερμήνευσε το τραγούδι “Στο ‘χω πει”, που έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας για τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Η αφιέρωση αυτή συγκίνησε την αδελφή του Δημήτρη Κόκκοτα, που μιλώντας στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου και στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ανέφερε: “Η Άννα Βίσση είναι μια και μοναδική. Αγαπημένη του αδελφού μου σίγουρα και μεγάλη αγαπημένη του μπαμπά μου. Και δική μου. Την ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτή την αφιέρωση στον αδελφό μου. Την αγαπάμε την Άννα και αγαπάμε και τον Δημήτρη και περιμένουμε να πάνε όλα καλά. Εύχομαι με όλη μου τη καρδιά να πάνε όλα καλά… Ευχαριστούμε την Άννα που δεν ξέχασε τον Δημήτρη, ευχαριστούμε και τον Νίκο που έγραψε αυτό το ωραίο τραγούδι στον Δημήτρη. Η Άννα είναι κορυφή”.

Από την άλλη πλευρά, η σύζυγός του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα, έκανε δηλώσεις στην ίδια εκπομπή και αποκάλυψε ότι έβαλε στον τραγουδιστή, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΑΦ, την αφιέρωση της Άννας Βίσση.

“Άκουσα την αφιέρωση που έκανε η Άννα Βίσση στον Δημήτρη και το τραγούδι που τραγούδησε από μια φίλη που ήταν μέσα στο στάδιο για να παρακολουθήσει τη συναυλία. Συγκινήθηκα και εγώ και η μικρή. Απλά ένα μεγάλο ευχαριστώ που δεν ξεχνάνε τον Δημήτρη και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην ίδια την Άννα Βίσση που έστειλε τη δική της θετική ενέργεια αλλά και όλου του κόσμου που ήταν εκεί.

Στο επισκεπτήριο της Κυριακής έβαλα το τραγούδι στον Δημήτρη να το ακούσει με την φωνή της Άννας Βίσση. Σας ευχαριστούμε που δεν ξεχνάτε τον Δημήτρη” είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

πηγή antenna.gr