Δημήτρης Παγουλάτος: Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει αρκετά πράγματα στο Μουσείο Καμιναράτων (εικόνες)

Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει αρκετά πράγματα στο Μουσείο Καμιναράτων και βιβλία στον Π.Σ. ΑΕΤΟ για να ξεκινήσει το εγχείρημα της δανειστικής μας βιβλιοθήκης, μας τίμησε, σήμερα, με την ωραία του παρουσία! Πρόκειται για τον κ. Δημήτριο Παγουλάτο από το χωριό Θηράμωνα της Κεφαλονιάς!!!! Το γεγονός ότι κατάγεται από τα Θηράμωνα και όχι από τα Καμιναράτα έχει για εμάς μια ιδιαίτερη και ακομη πιο ξεχωριστή σημασία η πράξη της ανιδιοτελής προσφοράς του!
Στο Μουσείο μας, σήμερα, μας προσέφερε, τρεις ακόμη γραφομηχανες χρονολογούμενες 1935, 1975 και 1990 και ένα γουδί!! Τον υποδέχθηκαν στο χώρο του Μουσείου μας ο πρόεδρος του χωριού μας κ. Ρηγάτος Μπάμπης με την αντιπρόεδρο του Π.Σ. Αετού Μαρούλη Γεωργία.
Ξεναγήθηκε στο χώρο και πραγματικά εντυπωσιάστηκε από την υπεροχή προσπάθεια που έχει γίνει!
Η πρώτη επαφή του με τον Συλλόγου μας έγινε, αρχικά, διαδικτυακά πριν από περίπου δύο χρόνια βλέποντας και ξεχωρίζοντας την δράση και την προσφορά μας συλλογικά! Ήταν αυτό που τον έκανε να μας ξεχωρίσει και να μας προσφέρει πράγματα από την προσωπική του Συλλογή.
Επισκεφτήκαμε φευγαλέα, μέρη του χωριού μας και ξεναγήθηκε και στο χώρο του σχολείου μας όπου βρίσκεται η δανειστική μας βιβλιοθήκη!
Εντυπωσιαστηκε τόσο από τις δράσεις- πρωτοβουλίες μας, την Καμιναράτικη φιλοξενία και την ομορφιά του χωριού μας!!
Αποκτήσαμε ένα αξιαίπενο φίλο και εκείνος ένα δεύτερο χωριό!!!
Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του, για την προσφορά του!!

Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει αρκετά πράγματα στο Μουσείο Καμιναράτων και βιβλία στον Π.Σ. ΑΕΤΟ για να ξεκινήσει το…

Posted by Αετος Καμιναρατων on Sunday, October 23, 2022