Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» μίλησαν ο πρόεδρος του συλλόγου εμπόρων και καταστηματαρχών Σάμης «Γιαλός» ο κος Τζανετάτος προκειμένου να απαριθμήσει τα προβλήματα της παραλιακής ζώνης της Σάμης. Τηλεφωνική συνέντευξη όμως έδωσε και ο πρόεδρος του λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς, θέλοντας να απαντήσει σε όλα όσα καταλογίστηκαν σε βάρος του από τον σύλλογο.

 

Ο σύλλογος της Σάμης με ανακοίνωσή του (εδώ η ανακοίνωση) είχε επισημάνει όλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στην παραλιακή ζώνη της περιοχής από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο τονίζοντας ότι είναι πολλές οι φορές που τα έχει αναφέρει στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου λαμβάνοντας μόνο υποσχέσεις.

Έκτος από τα θέματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες μίλησε και για όλα τα προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμα και σωματικές βλάβες στους τουρίστες αναφέροντας σπασμένα σκαλιά στην παραλία, ντους σε επικίνδυνα σημεία, σκουριασμένα παγκάκια κλπ. Τέλος, ανέφερε ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε ούτε μια συνεδρίαση με τους αρμόδιους προκειμένου να βρεθούν λύσεις.

Αμέσως μετά τις τοποθετήσεις του προέδρου του συλλόγου, με τηλεφωνική επικοινωνία ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου θέλησε να δώσει απαντήσεις στα όσα ειπώθηκαν. Ξεκίνησε με το ότι όλα αυτά τα γνωρίζει και προσπαθεί να βρει λύσεις όμως παλεύει με την γραφειοκρατία η οποία είναι «Δαιδαλώδης». Ανέφερε πως έχουν γίνει κάποιες ενέργειες αλλά τα θέματα είναι περίπλοκα. Για το γεγονός πως γνωρίζει όλα τα προβλήματα τόνισε χαρακτηριστικά: “Βρίσκομαι συχνά στην Σάμη και ξέρω τα προβλήματα, εξάλλου στο ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου υπάρχει και άτομο από τη Σάμη που μου μεταφέρει τα προβλήματα”

Τέλος ο κος Μοσχονάς αναφέρθηκε και σε θέματα δικαιοδοσίας Λιμενικού Ταμείου σε άλλες περιοχές της Κεφαλονιάς.

 

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr
Προηγούμενο άρθροΟ ΟΚΑΠ του Δήμου Κεφαλονιάς έκοψε την πίτα του (pics)
Επόμενο άρθροΤην πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το “Ριφόρτσο” (εικόνες)