Δήμος Ληξουρίου: Προχωράει στην δημιουργία Εθελοντικής Ομάδας Προστασίας Αδέσποτων-Τι ζητάει από τους δημότες

Τα τελευταία χρόνια με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεργασία με τη φιλοζωϊκή ομάδα της Παλικής έχουμε πετύχει την εμφανή μείωση των αδέσποτων στην πόλη μας και αναμένοντας από το Υπουργείο Εσωτερικών την έγκριση της αίτησης χρηματοδότησης του καταφυγίου αδέσποτων ευελπιστούμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο μας πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων σε συνεργασία με την ΕΔΚΕ.

Για να υπάρξει όμως συνέχεια και ακόμη καλύτερες προοπτικές για την προστασία και περίθαλψη των αδέσποτων χρειάζεται η συμμετοχή όλων και η έμπρακτη στήριξη.

Καλούμε όσους έχουν ευαισθησία στα θέματα της προστασίας και περίθαλψης αδέσποτων να δηλώσουν συμμετοχή στην Εθελοντική Ομάδα Προστασίας Αδέσποτων που δημιουργείται στο Δήμο μας.

Τι θέλουμε από εσάς;

Στην περίπτωση όπου βρεθεί ένα αδέσποτο να το κρατήσετε στο χώρο σας και να το φροντίσετε μέχρι να του γίνουν τα δυο εμβόλια και το απαραίτητο τσιπάρισμα από το Δήμο και να προωθηθεί για υιοθεσία.

   Όλα τα παραπάνω διαρκούν περίπου ένα μήνα και όλα τα έξοδα καθώς και τις ενέργειες που απαιτούνται θα τα αναλάβει ο Δήμος.

Από εσάς ζητάμε μόνο λίγο από το χώρο και το χρόνο σας και πολλή από την αγάπη σας για τα ανυπεράσπιστα ζώα.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο [email protected]  ή στέλνοντας μήνυμα τόσο στη σελίδα του Δήμου Ληξουρίου στο facebook , όσο και στη σελίδα Lixouri Animal Volunteers καθώς και τηλεφωνώντας στο 2671091018 στο Τμήμα Καθαριότητας και Πρασίνου.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου