Δήμος Σάμης: Γιόρτασε την Παγκόσμια μέρα των Αδεσποτων Ζώων με τα παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου Σάμης (εικόνες)

Παγκόσμια Ημέρα Αδεσπότων Ζώων

Σήμερα, παγκόσμια μέρα των Αδεσποτων ζώων, ο Δήμος Σάμης γιόρτασε με τα παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου Σάμης. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Αντιδημαρχο και πρόεδρο της 5μελους Επιτροπής του Δήμου για την διαχείριση των αδεσποτων, κ. Θέμη Δευτεραιο.

Την επαφή και παρουσίαση έκαναν οι κ.κ.Πεννυ Αντωνατου εκ μέρους της 5μελους Επιτροπής του Δήμου και Δέσποινα Θεοδοσιαδου, δημιουργος της εθελοντικης περιβαλλοντικης και φιλοζωικης ομαδας Nature and Life NAL.

H συμμετοχή των παιδιών και του εκπαιδευτικού προσωπικού ήταν πολύ ενθουσιώδης με αξιοσημείωτες τοποθετήσεις. Οι μαθήτριες και μαθητές σε συνεννόηση με την διευθύντρια κα Χαριτωμένη και το διδακτικό προσωπικό, σαν δώρο για την ημέρα των αδεσποτων, θα υιοθετήσουν γατάκια υπό την αιγίδα του Δήμου Σάμης.

Έτσι καλλιεργειται η ενσυναισθηση και ο σεβασμός στον κόσμο που μας περιβάλλει. Ο Δήμος μας από το 2019 με πρωτοβουλία του πρώην Δημάρχου κ. Γεράσιμου Νετη Μονια έχει πρόγραμμα για τα αδέσποτα, το οποίο με μεγάλη επιμέλεια συνεχίζει και ο τωρινός μας Δήμαρχος κ. Παναγης Δρακουλογκωνας.

Ευχή και ελπίδα, ο πολιτισμός μας να γίνει αρωγός των γενναίων πλασμάτων του δρόμου που κυκλοφορούν ανάμεσα μας με την αγωνία της επιβίωσης, ώστε να συμβιώσουμε χωρίς προβλήματα με τους φίλους μας τα ζώα.