Δημοτική υπάλληλος απολύθηκε επειδή γύριζε ροζ βίντεο (φωτο)

«Καταραμένη» φτώχεια. Το εισόδημα της στο δήμο όπου εργαζόταν δεν ήταν αρκετό για να καλύψει τις ανάγκες της. Αναγκάστηκε η κοπέλα να γυρίσει ροζ βίντεο προκειμένου να ενισχύσει το κομπόδεμα της. Κάποια στιγμή τα ροζ βίντεο τα είδαν οι προιστάμενοι της και όπως λέει η ίδια την απέλυσαν.

 Βέβαια από τη δημοτική αρχή ως λόγος απόλυσης δεν είναι η συμμετοχή της καλλίπυγου κορασίδος σε ροζ βίντεο αλλά η αδικαιολόγητη απουσία της για μεγάλο χρονικό διάστημα από την εργασία της.

Η υπόθεση αυτή εκτιλύχθηκε στην πόλη Λα Πλάζα της Αργεντινής. Το 2011 άρχισε να εργάζεται στο δήμο η Σόνια Πελιζάρι. Αμέσως μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Η Σόνια ήταν μια εξαιρετική υπάλληλος που διακπεραίωνε κάθε δουλειά που τις ανατίθετο, αλλά πάνω από όλα ήταν μια όμορφη γυναίκα. Το κορμί της δε, από όπου περνούσε ντυμένη στα ταγιέρ της μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο, μαγνήτιζε τα βλέμματα.

Όλα αυτά για 6 χρόνια, μέχρι το 2017.Τότε η Σόνια άρχισε να χάνεται από τη δουλεια. Εργαζόταν παράλληλα και ως μοντέλο προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημα της. Έκανε μέρες να πατήσει στο δήμο και κανείς δεν ήξερε το γιατί.

Το μυστήριο λύθηκε όταν κάποιος διευθυντής της στο δήμο τυχαία σερφάροντας στο διαδίκτυο έπεσε σε μια ταινία ερωτικού περιεχομένου όπου πρωταγωνιστούσε η πανέμορφη Σόνια. Δίπλα της γυμνόστηθη ήταν άλλη μια γυναίκα. Οι δυο κοπέλες απολάμβαναν τα κορμιά τους.

Μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης η Σόνια είπε ότι γύριζε ταινίες γιατί με τα επιπλέον χρήματα «πληρώνω το νοίκι του σπιτιού μου και άλλα πράγματα».

Η απόλυση δεν άργησε να έρθει…

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, υποστηρίζουν οτι η απόλυσή της Σόνια δεν σχετίζεται με τη φύση των βίντεο που γύρισε αλλά με το γεγονός ότι απουσίαζε για υπερβολικά μεγάλο διάστημα από τη θέση της ως δημοτική υπάλληλος.

 

Αναδημοσίευση από www.aftodioikisi.gr