Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου: Το “ευχαριστώ” για την χριστουγεννιάτικη γιορτή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου η χριστουγεννιάτικη γιορτή του γηροκομείου μας και σε αυτό συνέβαλλε και η συγκινητικά μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της εκδήλωσης. Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του την όμορφη εκδήλωση μας και πρόσφερε στιγμές χαράς και αγάπης στους ηλικιωμένους μας.

Επίσης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με πρωτοβουλία της Προέδρου μας κ. Άννας Ζαπάντη, μας επισκέφτηκε ντυμένος Αη Βασίλης ο κ. Χαλικιόπουλος Απόστολος, προσφέροντας γλυκά και δώρα, συνοδευόμενος από τροφίμους που έψελναν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα σκορπίζοντας ρίγη συγκίνησης σε όλους.

Τέλος, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των ηλικιωμένων μας από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Δημήτριο, παρουσία του Βουλευτή του νομού μας κ. Παναγή Καππάτου, του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρου Τραυλού, του Δημάρχου μας κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλους του Δ.Σ. του Γηροκομείου κ. Νικόλα Βαλλιανάτου καθώς και λοιπών μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου.   

 Το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου αισθάνεται, επίσης, την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του σε όλους όσοι βοήθησαν και συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στο να προσφέρουμε τις άγιες αυτές ημέρες στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και αγάπης προς τους ηλικιωμένους μας. Ειδικότερα, ευχαριστούμε από καρδιάς τους κάτωθι:

  • Τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου και ιδιαιτέρως τον Διευθυντή του σχολείου κ. Βουτσινά, για τη συνεχή στήριξη και αλληλεγγύη τους απέναντι στους ηλικιωμένους μας. Για ακόμη μία χρονιά τα παιδιά «έδωσαν χρώμα» στην τόσο άχρωμη ζωή των ανθρώπων που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.
  • Τους «Φίλους Άγγλους που ζουν στην Κεφαλονιά» (FLIK) για την υπέροχη, όπως κάθε χρόνο, χριστουγεννιάτικη γιορτή και τα δώρα που πρόσφεραν στους ηλικιωμένους μας.
  • Την εταιρεία «SPATHIS PATISSERIE» για την προσφορά λουκουμάδων.
  • Τον φούρνο «Τρίτη Γενιά» του κ. Αντώνη Χαραλαμπέλη για την προσφορά γλυκών και αλμυρών εδεσμάτων.
  • Την εταιρεία «Kefalonia Cleaning Services» και ιδιαιτέρως την κα Διαμάντω Καπογιαννοπούλου, για την προσφορά γλυκών.
  • Τον κ. Νταντάμη Γεώργιο για τους κκ Ιωάννη και Μαρία Κοσμάτου.
  • Τους κκ Ελπίδα Διδασκάλου, Σπυριδούλα Μαρκαντωνάτου, Ιωάννη Μενύχτα, Σπύρο Αντωνάτο, Χρυσούλα Καλαφάτη και Ιωάννα Σαμαρά για την προσφορά τροφίμων, ποτών και εδεσμάτων.

 

 

Για το Δημοτικό Γηροκομείο

                                                                                                           Ο Διευθυντής

                                                                                                             ΡΑΖΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ