Ασκήθηκε ποινική δίωξη

Διονύσης Τριανταφύλλου: «Αυτός είναι ο ψευτογιατρός» λέει η αστυνομία Θεσσαλονίκης – Ασκήθηκε ποινική δίωξη

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του ψευτογιατρού, ο οποίος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για απάτη κατ’ εξακολούθηση και ανθρωποκτονία με δόλο. Υπενθυμίζεται πως ο 66χρονος εμπλέκεται στο θάνατο τουλάχιστον 5 ασθενών του.

Το όνομα του ψευτογιατρού είναι: Διονύσιος Τριανταφύλλου του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, γεννημένος στις 24-09-1957, στην Αθήνα.

Σε βάρος του ασκήθηκε και ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων για απάτες, για ανθρωποκτονία με δόλο, για σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα, το δελτίο τύπου από το υπ. Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως:

«σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και από κοινού, με ζημία που προκλήθηκε και σκοπήθηκε και υπερβαίνει το ποσό των 120.000 από κοινού και που οι δράστες με τις μερικότερες πράξεις τους απέβλεπαν στο συνολικό περιουσιακό όφελος που προκύπτει από την κατ’ εξακολούθηση τέλεση και την συνολική περιουσιακή βλάβη,

ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,

απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,

βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού,

-νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα με τη μορφή της απόκρυψης όσον αφορά στη χρήση περιουσίας ή τον τόπο, όπου αυτή βρίσκεται, εν γνώσει του γεγονότος ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και που το αντικείμενο της νομιμοποίησης υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και που ο δράστης ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα».

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες του 66χρονου που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Επίσης το δελτίο τύπου αναφέρει πως η εγκληματική του δράση «πιάνει» διάφορες περιοχές της Ελλάδας, και ξεκίνησε τουλάχιστον από το 2009. Εξαιτίας του πέθαναν 5 άνθρωποι.

πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΑργοστόλι: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας (εικόνες)
Επόμενο άρθροΤραγικό παιχνίδι της μοίρας: Έτρεχε για να προλάβει την ετοιμοθάνατη μητέρα της, η 24χρονη στο τροχαίο (εικόνες)