Δολοφονία Γ.Καραϊβάζ – Συγκλονίζει η αδερφή του: «Ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;» (βίντεο)

Στις 15:00 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο…

Συγγενείς και φίλοι, λένε σήμερα 11 Απριλίου στις 15:00 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή έξω από τον σπίτι του στον Άλιμο.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Κανένας δε μπορεί να πιστέψει ότι ο χαμηλών τόνων δημοσιογράφος έχασε τη ζωή του τόσο άδικα.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της αδερφής του

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;

​Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι. Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στις 15:00 η κηδεία του στη Δράμα

Στην Καλλίφυτο Δράμας, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, πέντε χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον δολοφονηθέντα Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε νεκρός την Παρασκευή έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ύστερα από καρτέρι θανάτου που του έστησαν.

Τον Γιώργο Καραϊβάζ θα αποχαιρετήσουν η μητέρα του, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό, καθώς και οι λοιποί στενοί συγγενείς, ενώ δεδομένο θεωρείται ότι όλο το χωριό θα επιδιώξει να παραστεί στο τελευταίο «αντίο» καθώς όλοι στην τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένοι.

Ο Θανάσης Φυλακτός, δημοσιογράφος από το Star Κεντρικής Ελλάδας, που βρίσκεται από το πρωί στην περιοχή, διάβασε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» την ανατριχιαστική ανάρτηση που έκανε η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ στα social media.